- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
gozso
őstag
most meg a másikba irtam
zavaró ez a két topic...nem lehet belőle egyet csinálni? -
LukE
veterán
a mod-dolni, mod-ot, mod-dal es hasonlok vagy magaban modding, mod szavak ellen nincs kifogasom, mert ezekre tenyleg nem letezik ertelmes magyar szo. De ha kb. ugyan olyan jelentesu ragbol/kepzobol rajta van az angol es a magyar is, az picit undoritoan hangzik. szerintem. (es vilag eletemben utaltam a nyelvtant es tarsait, de ez polo zavar)
-
-
Gorneck
legenda
''jah, ha kerhetnem, a ''moddingolni'' szot hanyagolja mar mindenki 1 picit. Ha csak 1 picit ert valaki angolul, akkor viszonylag sok szorszala eggnek all a moddingolni szot olvasva.
A ''modding'' mar maga a gep modositasa, szoval a moddingolni ~modositanitani / modositaniolni magyarul'' És kit érdekel, mert engem nem! Ennyi erővel minden idegenszavunk helytelenül van ragozva! -
gozso
őstag
picit értek angolul.
szerintem a magyar nyelvbe- a ház átalakítása, mind külső, mind belső szempontból- igy fog beépülni. ez ellen hiába hadakozol. elfogadtuk a a fájlt, a vincsesztert is (és senki nem a puskára gondol), meg még sok mindent..
köszi a kiigazításod, bocs az off-ért!
további jó munkát! -
LukE
veterán
miert nem tud szerezni senki? mert valszeg senkinel nincs most/pillanat 1 fenyposta divájsz.
Egyebkent meg mint le lett irva, elektronikai boltok 98.67%-ban van raktaron valszeg 3,5,esetleg 10mm-es verzio is, kulonbozo fenyerovel, stb! (elektronikai !=szamtek bolt) (itt van nehany: [L]http://www.fat2000.hu/elektro/ecegek/index.html[/L]) -
gozso
őstag
tonic! zárasd be itt a topicot, gyere át a piacra!
-
LukE
veterán
pontosan
@Tonik->(egyebkent ha korbeneznel a nagyvilagban, akkor latnad, hogy inkabb a kek kezd egyre unalmasabba vallni...)
jah, ha kerhetnem, a ''moddingolni'' szot hanyagolja mar mindenki 1 picit. Ha csak 1 picit ert valaki angolul, akkor viszonylag sok szorszala eggnek all a moddingolni szot olvasva.
A ''modding'' mar maga a gep modositasa, szoval a moddingolni ~modositanitani / modositaniolni magyarul:C
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Micsoda dillema! Ha zavar ne nézd!:D
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
az az igazság hogy nagyon hüle vagyok ezekhez:(
bármilyen jó nekem? tudom is én volt, meg amper meg watt...:C
milyet keressek? -
gozso
őstag
nekem lesz, ha találok pirosat:C
-
Tonic_
tag
Tud valaki kék ledet szerezni szg.házba? Pl. egy HDD led kékben jó lenne. Már olyan unalmas, mindig csak a zöld, piros és sárga ledek. Nekem egy kék kéne. Vagy mindegy csak ne zöld, piros, sárga.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest