Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian4138
csendes tag
Hello mindenkinek! Én most egy új problémát vetek fel. Az ismerősöm gépe, amikor játszok be jön a kék halál. De csak akkor ha nagyobb grafika kell vagy ha több memória. nem tom leírni hogy mit ír ki a gép. de a lényeg hogy már feltettem három windows-t most xp professional sp 2 van rajta volt már sp 3. Nem értem mindent átmozgattam, hát ha érintkezés, de nem. Nem értem, miért nem jó. A memóriára gyanakszok. Minden játéknál ezt csinálja komolyabb grafikai terhelésnél. a menüben minden oké meg mindenhol. a játék rendszerkövetelményének megfelel a gép. Kérlek segítsetek,
már megőrölök. a gép sem indul újra sosem. csak ha játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Wars Battlefront II
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest