- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Massacre`` #347 üzenetére
Futtasd le nod32-t, ha nem megy, akkor meg itt kérdezd meg, mivel a bajod nem ebbe a topikba tartozik: [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Massacre`` #345 üzenetére
Erről a gépről amin vagyok nem megyek fel. Várj türelmesen. Fel tudnék menni de nem megyek fel. Amőgy e-messenger.net-ről is fel lehet menni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Massacre`` #343 üzenetére
Majd ha a wingázom fel tudom tenni akkor felmegyek, tegnap előtt összehalta magát, most meg 3x rakom fel, nem tudok belépni install után
-
Winner_hun
félisten
válasz
Massacre`` #341 üzenetére
Ha több partíció van akkor csökkentett módban nod32-t futtasd le mélyreható vizsgálattal.
Régen kaptam egy vírust, 5x raktam fel a windows-t fel, mire rájöttem hogy vírus csinálja az egészet. Hasonló tünetek voltak, első újraindítás után nem idult a win. -
Winner_hun
félisten
válasz
Massacre`` #338 üzenetére
Csökkentett módban megy? Reinstall után az első indításnál már csinálja ezt, hogy nem tölt be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest