- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
szerintem a vga melegszik túl egyébként. És lehet, hogy akkor jön csak elő, ha húzva van a proci/ram, mert kevésbé lesz szűk keresztmetszetes a rendszer és a vga jobban van terhelve. Ezt viszont csak sok teszteléssel tudod kideríteni.
Nekem pl. segített egyszer, hogy kézzel is mértem a vga kártya hőmérsékletét. A NYÁKra finoman rátettem a kezem, miközben futottak benchmarkok. Amint hozzáértem, azonnal lekapcsolt a rendszer. Ezzel tudtam bizonyítani, hogy nem hibátlan a kártya, és cserélték is... -
Воланд
titán
Akkor szed le (Driver Sweeper ) és tegyél vissza egy régebbit. Vagy nézd meg, hogy mikori az utolsó visszaállítási pont, elméletileg kellene lennie egynek a driver telepítés előttről.
Nincs mit!
-
dudi
senior tag
nem a 74 fok a gond, hanem lehet, hogy a többi alkatrész (fet-ek) e hőfokon túlmelegedhetnek, és ezért fagy. próbáld meg, hogy 100%-on hajtod a ventit, és úgy játszol. Ha nem fagy, akkor gyenge a hűtés tervezése.
és emellett szerintem mindent végy vissza mindent bios alapra (proci és memória is!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest