Hirdetés
- Magisk
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
edhelharn
csendes tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Oks, köszi.
Tuningolva nincs semmi, nem szoktam, mert soha nem mertem, azt sem tudom hogy' kell.

A bios frissítésre már én is gondoltam, le is töltöttem az Asus honlapjáról valami fura kiterjesztésű fájlt, de odáig még nem jutottam el, hogy azt mivel tudom megnyitni. Tudnál esetleg linkelni egy oldalt, ahol pontról pontra, jó szájbarágósan (esetleg képekkel) illusztrálják a magamfajta lámák részére, hogy hogyan történik a bios frissítése? Még soha nem csináltam ilyet...
Amúgy nagyon remélem én is, hogy nem hardver probléma, de abban bízom, hogy ha a memória vagy a VGA döglődne, akkor csak nem lett volna az a két hét kékhalál mentes periódus. Nagyon az a gyanúm, hogy valami ütközik a VGA driverével (nevezetesen ezzel az atikmpag.sys fájlal), csak arra kéne rájönni, hogy mi...
Végső esetben egyébként egy Windows újratelepítés szerinted segítene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest