- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
Új hozzászólás Aktív témák
-
edhelharn
csendes tag
válasz
CoolMan #2385 üzenetére
Oks, köszi.
Tuningolva nincs semmi, nem szoktam, mert soha nem mertem, azt sem tudom hogy' kell.
A bios frissítésre már én is gondoltam, le is töltöttem az Asus honlapjáról valami fura kiterjesztésű fájlt, de odáig még nem jutottam el, hogy azt mivel tudom megnyitni. Tudnál esetleg linkelni egy oldalt, ahol pontról pontra, jó szájbarágósan (esetleg képekkel) illusztrálják a magamfajta lámák részére, hogy hogyan történik a bios frissítése? Még soha nem csináltam ilyet...
Amúgy nagyon remélem én is, hogy nem hardver probléma, de abban bízom, hogy ha a memória vagy a VGA döglődne, akkor csak nem lett volna az a két hét kékhalál mentes periódus. Nagyon az a gyanúm, hogy valami ütközik a VGA driverével (nevezetesen ezzel az atikmpag.sys fájlal), csak arra kéne rájönni, hogy mi...
Végső esetben egyébként egy Windows újratelepítés szerinted segítene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest