Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Futtasd le a Memtest86+ teszt programot első nekifutásra.
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Lizzard #1734 üzenetére
Azt elfelejtettem az elöbb, hogy AHCI módba, win telepítése előtt kell átállítani, utána is lehet (regisztri buherálással) de az nem mindig működik.
Esetleg próba képen egy vinyóra, dobj egy wint és néznd meg úgy is, mert akkor az ssd-t ki lehetne zárni.
A prociban a memória vezérlő hivatalosan 1333Mhz-t támogat, ergo az 1600Mhz lutri. -
CoolMan
MODERÁTOR
A BIOS-t akkor is érdemes volna frissíteni ha másképpen nem jut dűlőre vele mert a 0407-es bios elég régi. (2008) Az utolsó meg 1001 (2010) és többek között memória kompatibilitást is javítottak benne.
A prime is remek teszt de érdemes a memtest86+ -t is futtatni.
Reméljük összejön. -
CoolMan
MODERÁTOR
Másik proci: BIOS frissítés volt esetleg?
Más típusú memória: (gondolom) Lehet, hogy nem kompatibilis az alaplappal. Tuningolva van és esetleg nem bírja. (milyen ram van most benne?)
Javaslatom, hogy tegyen mindent alapra - no tuning - és futtasson memtesztet. [link] Valamint ha kell, akkor BIOS-t frissítsen.
Szerintem NV vs. ATI nem játszik. -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
_DiEGO_ #1696 üzenetére
Nekem sajnos nem sikerült a saját memóriáimat stabilizálni 1600Mhz-en akár hogyan próbáltam. Volt, hogy 3-4 napig szó nélkül működött aztán meg dobott egy BSOD-t.
Ezért 1333Mhz-n hajtom és tokéletesen működik.
Nekem is hasonló memória KIT van amit feljebb írtál. Kingston KHX1600C9D3B1K2/8GX -
-
CoolMan
MODERÁTOR
Akkor azt javaslom, hogy tedd a memóriákat 1333Mhz-re és használd így egy darabig a gépet próba képen. Meg ugye itt a prociban van a memória vezérlő ami 1333Mhz-es az 1600Mhz nincs garantálva AMD részéről.
Csak mert én is így jártam az én memóriáimmal, 1600Mhz-en nem tudtam stabilizálni random kék halálokat dobált viszont 1333Mhz semmi gondja. Egy próbát szerintem neked is megér. A memtest nekem sem dobott hibát sosem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Xbox Ultimate előfizetések
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest