Hirdetés
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új belépő a Honortól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
slider16
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Nekem olyan problémám lenne, hogy fél éve vettem a Pc-m és Win7-et tettem rá ami alatt naponta kapott kék halált. Felraktam a Vistát, mivel egy ismerősöm mondta próbáljam ki nem e az OP rendszer a baj. Feltettem, és a feltelepítés után egy- másfél hétig nem is volt probléma, ám újra elkezdte a naponta 1db kék halált, ami mostanra olyanra fajult, hogy 4-et 5-öt kapok egy nap! Kicsit kezd elegem lenni belőle, mert nem egy ócska szerkezet. Furcsa mert a kék halálok elött olyan mintha más hangja lenne (zörög) majd a kék halál utáni újraindulást követően, a zörgés megszűnik. Kerestem mi lehet a probléma, de eddig nem nagyon jutottam semmire. Ha valaki esetleg tudna ebben az ügyben segíteni azt nagyon de nagyon megköszönném, mert egy féléves problémám oldaná meg.
Ha valaki összetetteb választ is tudna adni akkor elérhet az alábbi MSN címen: balogh_bence@hotmail.com
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Bluetooth hangszórók
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest