Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ívelt kijelző és 14 nap üzemidő a Honor Band 9-ben
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slider16
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Nekem olyan problémám lenne, hogy fél éve vettem a Pc-m és Win7-et tettem rá ami alatt naponta kapott kék halált. Felraktam a Vistát, mivel egy ismerősöm mondta próbáljam ki nem e az OP rendszer a baj. Feltettem, és a feltelepítés után egy- másfél hétig nem is volt probléma, ám újra elkezdte a naponta 1db kék halált, ami mostanra olyanra fajult, hogy 4-et 5-öt kapok egy nap! Kicsit kezd elegem lenni belőle, mert nem egy ócska szerkezet. Furcsa mert a kék halálok elött olyan mintha más hangja lenne (zörög) majd a kék halál utáni újraindulást követően, a zörgés megszűnik. Kerestem mi lehet a probléma, de eddig nem nagyon jutottam semmire. Ha valaki esetleg tudna ebben az ügyben segíteni azt nagyon de nagyon megköszönném, mert egy féléves problémám oldaná meg.
Ha valaki összetetteb választ is tudna adni akkor elérhet az alábbi MSN címen: balogh_bence@hotmail.com
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi