- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Óriáskészülék, kis akksival
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #763 üzenetére
Üdv.
Az áramingadozást kizárnám, mert UPS mögött van szinte az egész ház!
Újratelepítésen túl vagyok (párszor)... Biost elötte úgy állítottam ahogy írtad.
Az ominózus újraindulásig tökéletesen működött IDE módban minden oprenszer (XP, Win7, Ubuntu, Suse...). Azóta történnek ezek a fura dolgok.
Most utoljára a videókártya illesztő programot jelölte meg a hiba okozójaként. Többször előfordul, hogy egy pillanatra vissza vált a win aero olyan sima áttűnés nélküli módba... és a dwm.exe hibát okoz a CENZURÁZVA anyjába. pl. youtube video lejátszásnál.
Az egyik ramot kivettem (2x2giga volt) és így fel tudtam tenni a win7-et.
Érdekes amit a frekikről írsz, 1066-on mentek a ramok eddig. Most csak 800-on megy.
Ezt az AHCI-s dolgot kipróbálom, de akkor sem stimmel. Valami ezért csak nem működik jól nem? Lehet a gagyi kingmax ramok eddig tartottak?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest