Hirdetés
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEXT LP
tag
A ház oldala pár hónapja nyitva van, eleinte (pár napig) megoldotta a dologot, aztán késöbb ha játszottam valamit néha rá lett állítva egy állítva egy szobai ventillátor, akkor sosem halálozott, más esetben ha játszottam szinte mindíg, mostmár a szobai venti nincs a gép közelében, nem lehet ráállítani, a kék halál szinte napról-napra sűrűbb, egyre több játéktól és egyre hamarabb kiakad a gép. A pasztázást mint fogalmat alig két-három hete ismerem, pedig ismerek pár embert akik komolyabban értenek a számítógépekhez és ők se hallottak még róla. A procit dobozos kiszerelésben vettem (Ipon-on rendeltem), a hűtő nem volt rászerelve, és bár nem én szereltem be, de ott voltam és semmi paszta szerűt nem láttam. (Aki berakta, ő sem.)
Arra, hogy más gépbe rakjam a procit, nincs lehetőségem.
Viszont ha már paszát veszek inkább egy jobb hűtővel "ragasztom össze" a cpu-t, minthogy kétszer vegyek pasztát. Vagy ha előbb összepasztázom a régi hűtővel és kiderül, hogy mégis kell egy jobb hűtő akkor nem kell pasztát cserélni?
Ennyire még nem vágom a témát XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest