Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
nerm kék halál, hanem fekete, remélem jó topic
Régi AMD Phenom 2-es gépem csak játék közben fagyogatott, fekete kép, hang kitart, majd újraindulás. Csináltam egy full felújítást, Intel Skylake platform, csak a hangkártya és a videókártya maradt kb a régi és ugyanez van... Fentebb is írt vki ilyet, Sapphire 7790-es kártya... minden Catalysttal előjön. Érdekes, hogy lightosabb játékoknál sose tapasztaltam (Starcraft, Diablo), de izmosabbaknál egy idő után előjön (GTA V, Overwatch). Mire gyanakodjak, videókártyára, ,meg tudok vhogy bizonyosodni erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Régi AMD Phenom 2-es gépem csak játék közben fagyogatott, fekete kép, hang kitart, majd újraindulás. Csináltam egy full felújítást, Intel Skylake platform, csak a hangkártya és a videókártya maradt kb a régi és ugyanez van... Fentebb is írt vki ilyet, Sapphire 7790-es kártya... minden Catalysttal előjön. Érdekes, hogy lightosabb játékoknál sose tapasztaltam (Starcraft, Diablo), de izmosabbaknál egy idő után előjön (GTA V, Overwatch). Mire gyanakodjak, videókártyára, ,meg tudok vhogy bizonyosodni erről?