- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
matusz09
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy kb 10 napja újratettem a win 7-et, és eleinte nem is volt semmi gond, de kb 4 napja kékhalálozik folyamatosan. Olvasgattam ezt a fórumot is, sokmindent kipróbáltam, de semmi sem segített.
Ma viszont amikor beléptem a feladatkezelőbe, ott a teljesítmény fülön láttam, hogy a memória fokozatosan fogy, vagyis vmi szépen lassan elkezdi zabálni. Próbáltam kisilabizálni, hogy esetleg vmi program lehet a gond, és rájöttem, hogy ha nem kapcsolom be a utorrentet, akkor nem kezd el fogyni a memória, és most már pár órája kékhalál sem volt. Mert amikor elfogyott a szabad memória, akkor mindig jött a halál.
Lehetséges az, hogy a utorrent miatt volt probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest