Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
tibibi #110727 üzenetére
Én is meg akartam csináltatni, de nem merem elkezdeni.
A legextrémebb, hogy apósom konkrétan megvakult az egyik szemére neki 5 éve műtötték. Anyósom jól lát, csak nem bírja elég messzire tartani a telefont hogy el bírja olvasni.
A kollegám 10 éve műtette meg, neki az egyik szemét távollátóra csinálták meg az még viszonylag jó, a másikat közelre az mostanra sokkal rosszabb mint előtte volt úgyhogy olvasó szemüveg kell neki. Akinek lencsét ültettek be, annak annyira zavaró fénytörés van benne hogy szürkülettől kezdve alig lát valamit. Havernak 6 év alatt visszaromlott az eredeti szint alá a szeme. És ez csak a közvetlen környezetem.
Egy másiknak mondjuk tizenéve tök jó, de neki csak valami 1.5 dioptriát kellett korrigálni. Csak meló miatt muszály volt.
Persze ezek közül sok lehet, hogy csak korral járó dolog. De engem a sok negatív vélemény eléggé eltántorított. Ja és persze fingom kinek milyen módszerrel csinálták, mert abból is jön mindig új ami persze mentes minden mellékhatástól és tavaly találták fel de már húsz éve alkalmazzák.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest