Hirdetés
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #9260 üzenetére
Az a gond, hogy ez még be is jön neki. Ha a Juke igen, ez is.... Őt csak normális dolgokkal lehet büntetni.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #9291 üzenetére
Az nem lehet hogy csak nektek nincs ízlésetek?
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #9291 üzenetére
Mera piboxtol okadja a a füstöt, de nagyont is megy...
En hianyolom az ezüst mü gumi szönyeg szettet... hol van? igy nem tuning...
LOOOOL
Hat a tetöterbe vezetö intercooler hütöberendezest meg csak most vettem eszre!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
chipi-85
senior tag
válasz DeltaPower #9293 üzenetére
Na, ez egy szép, igényes tuning!!
GrandeP: Hát viccősz, bolondozol?! persze hogy a tetőnél kell bevezetni...
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #9293 üzenetére
Ez egy jetta: [link] , meg ez [link]
nem a színesszagosműanyagdobozok, amikből napi 10.000-et fröccsöntenek a németek
közbe megint tátaláltam ezekre: [link]
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #9375 üzenetére
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #9441 üzenetére
Szerintem senki ne hívjon bennünket "félázsiai származékok"-nak
még ha az Mo. csökkent értelmi-képességű minielnöke.
Én inkább európainak határozom meg és érzem magam.Ha más szerint vannak félázsiai származékok, akkor vannak félindiai származékok is?
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #9467 üzenetére
Vagy csak 154 centi magas...
george11: A fagyóba tegyed, és kétpercenként keverd meg...
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
chipi-85
senior tag
válasz DeltaPower #9471 üzenetére
Nem biztos!!
A nyaraláson láttam egy csajt, olyan segge volt, hogy olyat körzővel sem lehetett volna rajzolni!
Kérdeztem is tőle, hogy ugye nem photoshoppos, és hogy megfoghatom-e!
A csaj jót röhögött...a gorillája, nem -
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #9482 üzenetére
Nem hiszem, hogy olyan lassan sörözgetnénk.
-
vazzz
őstag
válasz DeltaPower #9506 üzenetére
-
Norb3rto
őstag
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #9506 üzenetére
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #9610 üzenetére
mobilnet?
na ilyen matrica még nincs a kocsimon, de ez csak idő kérdése ...[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #9756 üzenetére
Csak DDR3-as Kingmaxokra.
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #9779 üzenetére
Egyébként nem értem ezt a vaskalapos felfogást ami nálunk van...
Még a németek is tudnak "viccelődni" vele, pedig ők aztán elszégyelhetik magukat..
Értem , értem , tudom... no de hát akkoris... most akkor töröljük ki a korabeli(!), röplapokat is a történelem könyvekből?
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #9799 üzenetére
Beszarás, hogy a nokia pc soute nem látja a telefont(a win7 simán látja/kezeli).
Ez a google accounts meg nemtudom miről szól, vagy egyáltalán mi a retek, szóval ...
Ha még esetleg nem mondtam volna, a nokián nincs net, mert a pannon laza 7 hónapja nem bírja megoldani ...[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #9891 üzenetére
+ posta , ez elkerülte a figyelmedet
mióta bújsz te AS webshopokat?
egyébként meg "A" troll használta, ami ugye megfizethetetlen!!!!![ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #9891 üzenetére
Azzal ugye tisztaban vagytok, h az ar iranyar...
Meg egyebkent is az enyem nem 5000km re van, es pretested...
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #9907 üzenetére
Semmi Szétszedtem és rádugtam egy másik mobilvinyó elektronikát de az se Forgattam kopogtattam, 3x megpróbálja beteg hangon felpörgetni és leáll.
Más: Keresek LGA775-ös DDR2-es PIC-E alaplapot. Minél olcsóbb legyen netezős gépbe kell, tuning csodák nem érdekelnek.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #9926 üzenetére
Ezzel együtt:
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Undoroid
őstag
válasz DeltaPower #9938 üzenetére
Szia DeltaPower!
Erősen annak tűnik! A fegyver csőszájféke pontosan a lámpabúrára nézett! Várható volt ez a dolog! Nem 20mm-es, hanem egy "szimpla" 50-es (12.4mm)
Létezik hasonló kinézetú, de 20mm-es fegyver is, de azt (remélhetőleg csak) sport célokra használják! Íme! Itt is érdemes megfigyelni a cső vége után a füvet... a célterületet is szívesen megnéztem volna!
* * *
Igazából egy kérdés miatt jöttem ide hozzátok: Az előbb olvastam EZT a hirdetést...Nem ismeritek véletlenül az ott megemlített embert? A hirdetőnek pedig nagy respect!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #10011 üzenetére
Most egy hétig nem szól be. Linkeljél csak, linkeljél.
-
Herr_General
újonc
válasz DeltaPower #10018 üzenetére
Nekem otomata desert eaglenak tünik...
-
TeeBee73
veterán
MOD: faragojof: Majd, ha kihűlt...
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
Formája inkább Colt vagy valamilyen klón.
Burst vagy automata módra Beretta M93R képes és néhány Glock változat.
Glock monnyuk nem tud burst-ot. (burst-hármas rövid sorozat egy billentyű húzásra)
Feledtad a leckét.
Szegál filmeken pl semmin sem csodálkozom.....
lehet nincs ilyen pistole Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #10034 üzenetére
JAJA Stechkin sanszos.
TeeBee ilyenen naggyon gondolkodom:
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #10043 üzenetére
mijeza 45 kombó mostanság az ezeöccá helyett?
egy HÉT éves modell fotómasináért mijeza negyvenötezer?!?!?!?!?!
USB1,0, nem tud RAW-ot.......
ezeöccá! Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #10043 üzenetére
daninet 8K-ért adja a lomot. Te is add annyiért, oszt akkó megveszem.
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #10052 üzenetére
Panasonic Lumix DMC-FS30-at vettem a lányomnak újjan, bótba 15ezeré
Ezé adok 10-et Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #10057 üzenetére
jó akkó hasonlítsuk a dSLR-em hez?
nyócezer!
-
Undoroid
őstag
válasz DeltaPower #10034 üzenetére
Szia DeltaPower!
Igen, ahogyan már a többiek is írták, ez egy példány a jó öreg APSZ-ből! Nevezték még "fatusásnak" is! Remek kis cucc, de az a 9x18-as Makarov lőszer, amihez tervezték piszok gyenge...
* * *
Tévedés! Az a jeges lövedék sohasem fog ölni! Találat sem lesz... Ugyanis, mielőtt még elhagyná az irányított pályát (a fegyver csövét) elpárolog a mögötte keletkezett égéstermékektől! Ez a két jóember ki is próbálta több lőszerrel is.
* * *
Ti aztán termeltek rendesen! Tegnap este óta 113 új hozzászólás volt itt. A Csabaiban 4-5 nap alatt van ennyi!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #10086 üzenetére
A heten vettem egyebkent olcsobban egy Fuji s200EXR-t, igaz polarszuro nelkul. Jelentosen olcsobb volt, es hibatlan, szinten taskaval. Nincs penze senkinek, sajnos nem hiszem, hogy 45ert barki elvinne a Pana-t.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #10115 üzenetére
7-5-7-0-14
Ahogy látom nem töltötte passzívan a mai napot grandebácsi (mondjuk full felesleges vergődnie, mert az itteni moderálás néha(?) ööö hogyismondjam ... kicsit olyan, mint a magyar törvénykezés: "azért mert azt mondtam")
Szarni bele, szól a zene, meg nyár is van ( )mod: csak én találom furcsának, hogy ismét megjelent közöttünk egy fényességes besorolhatatlan rangú gyémntf@szú user, és mindjárt repkednek a ban-ok? Ráadásul elég szánalmasan megvariálva egy nap 3!!! alkalommal
Nem akarok konteókat gyártani, de ez már elég sokszor előferdült ám.[ Szerkesztve ]
-
chipi-85
senior tag
válasz DeltaPower #10138 üzenetére
Ez kb olyan, mint amikor a mellbimbo.eu oldalon megkérdeztem, hogy ha ez az oldal címe, akkor miért kell macskákat, meg kutyákat linkelgetni!
És kiosztottak, hogy ez egy kép portál!
Akkor mondom, miért nem kutyacici.eu, vagy kepportal.eu a címe?!
Na mindegy! -
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #10169 üzenetére
Mert csak az ő neve lett ismert.
Én az összeset megcsinálnám.
-
chipi-85
senior tag
válasz DeltaPower #10169 üzenetére
Akkor ezen nem veszünk össze, mert nekem meg Carmen Electra...
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #10232 üzenetére
Pedig épp most kellet volna
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #10237 üzenetére
Azéé
-
D@ni88
addikt
válasz DeltaPower #10262 üzenetére
GrandeP a tégla Ő jelenti a modiknak a sunás képeket, ez a "pár napos" eltiltás csak figyelemelterelés
-
chipi-85
senior tag
válasz DeltaPower #10266 üzenetére
Vizes herékkel...
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #10290 üzenetére
Bzzzz'!!!
MOD: #(10293): Abbiza'!
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #10297 üzenetére
"mielőtt véletlen begyűjtök egy jó kis bant, fél éve megvan rá az engedélyem"
A BAN-hoz nem kell engedély. NagyPé sem kérte. Alternatív szövegértelmezés rovatunkat látták.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #10297 üzenetére
nekem inaktív az a menü szóval ebből kimaradok.. majd ritkábban írok hogy ne rontsam a sormintát
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #10399 üzenetére
De burzsuj lettémá' Sztem rakj hozzá kicsit és akkor már legyen egy g840...nem sokkal drágább. Vagy úgyis amd fan vagy, egy x4 APU-t is kapsz 13-4k-ért erős vga-val.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #10399 üzenetére
Ne beszélj zöldséget.
Ha moddingolni akarsz, alapvető a kézügyesség, és az anyagismeret. Aztán bárminek nekiállhatsz. Legyen az fű, fa, venyige, vagy csoki...
De ha e kettő közül valami hiányzik, akkor inkább papírrepülőt kell hajtogatni.
Na ugye hogy lehet fából is igényesen alkotni! Pedig neki is annyi ideje volt rá, mint a többinek!"Formicate Under Command of the King,,
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #10401 üzenetére
Ha jól csinálod 2-3k-val többért találsz 840/850-et..azért hosszabb távú megoldás. Asrock h61m-hvs lap újan talán 12k, ram nélkül megvan a kettő 24-25k-ból. Úgy hogy a lap úLY.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #10440 üzenetére
Hajrá!!!
Ha ezt online nyomják, lefosom a bokámat.
MOD2: Egy másik ilyen koop-ban Bob Marley is énekelt. Itt bukott az egész.
MOD: Dzsordzsi: Faragojof merre van? Még nem ért haza a kocsmából?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest