- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
-
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #9974 üzenetére
Majd itt egy kicsit levágunk... ott egy kicsit meg toldjuk azt jóóvan az!
Én már így is versenyzek a járdán az elektromos biciklikkel... néha ők győznek... szegény punto kerekei közé beakad néha 1-1 bátor zebrán átkelő!
Mert hogy ki az a hülye aki az utakon megy mikor ott a kátyú nélküli járda?! -
fero02
nagyúr
válasz
george11 #9851 üzenetére
Hun-e vagyol?
Még mindig nem engel fel az msn? Gyere akkor webmessenger-re...
-
luci
aktív tag
válasz
george11 #9749 üzenetére
Akkor fék betét csere gyanus ! Télen sikerült ráfagyasztani ,nem csak én votam
Aksi téma meg ugy lenne hogy ami most van a kangoo ba azt bé raknám a régóta álldogálo 4 ütemű wartburgba (72 A-es van most benne ),és a kangoo kapna 1 újjat !
Egyébként már így is teljesítette a tervet ,bő 4 évet szolgált.
Ezen is filozok hogy viszonylag olcson kéne jót .Valami zárt redszerü kellene amit nem kell töltögetni meg miegymás ... -
GrandeP
addikt
válasz
george11 #9725 üzenetére
Majd kiderül ha behívnak.... majd jól felveszlek ha nyerek jó?!
Amúgy az autóuniverzál hirdetetését olvastad? Fényező és elektroszaklakatost keresnek, nem tudom neked melyik van konkrétan....viszont ott nagyon jól keresnek.
ui: ma felléptem 2,5 év után újra a honfoglalóra és még mindig nyerő vagyok.... viszont a munkahelyi fosch talicska pc nem bírja a flash-t kicsit szaggatja.
GYŰLÖLŐM!!!
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #9713 üzenetére
Én is valahogy így gondolom... de gondoltam megkérdem, hátha nagy biznyisz!
Mindenesetre érdekes hirdetés... én mondjuk saját nevemre hitelt fől nem veszek!
Én biztos h nem a belvárosba települnék, tudok egy jó helyet, ahol ölni tudnának egy pc-s boltért... és még kecsón belül maradnék.Komolyan mondom várom a személyes elbeszélgetést h hát mégis hogy gondolják...
marad a mutyizás, csak apeh meg ne tudja... vagy meg tudhatja, de majd csak 5 év múlva.
Ui: ja Dzsordzsi adókat, járulékokat kihagytad!
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #9529 üzenetére
húúúúú banyek.....
Spinneres dísztárcsát (!), hátra 1 vagy talán 2 kispadot (SPOLYLER) , oldalra lángnyelveket, moci tetőre hello kitty-t... csipsz tuningot, direkt levegő szűrőt neki.Még a könny is kicsordult a szemem sarkából!
ui: ha diszkóba ezzel mennél garantált a siker.... csak ugye az ekét ne felejtsd el le venni. mert ugye az a paraszt aki rajta hagyja.
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #9523 üzenetére
Köszi a választ! Nem akarok belőle vágni csak aztmondták hogy Tesókám így 1/4 annyiból meglenne....
há mondom ebben biztos van vmi turpisság.Sztem 40-50 mm bőven elég, sőt még talán sok is lenne.... nem akarok én versenyautót belőle, csak ízlésesebb legyen, ne legyen már akkora hely a gumi, meg a kasztni között.
De ez majd csak nyáron / nyár végén következik be, ha bekövetkezik.... még nem tudom, mert amúgy meg ez a magasság ez a nagyon jó... így még nem viszi le az elejét a padka... sok helyen akkora padka van mint az állat.
Mégegyszer köszi a választ.
-
Chaser
legenda
válasz
george11 #9464 üzenetére
Izé R4, itt meg R5 van, monnyá le
#9465 GrandeP: Nem 32 megás, csak eszembe jutott hogy van, de már meg is gondoltam magam
Egy 16 megás tv in/out-os asus v3400 tnt, megvan a pci-os 4 megás kistesója szintén in/out-tal, szóval ezek maradnak.
"dvdrw író.. auchan pio 5990 lg 6890 ft új 1 -2 év garival. Ennél olcsóbban, hol?" - ITT
szerk: jah nem ártana még egy 12V/legalább 5A-es notitöltő, gyártó mind1, kicsi legyen
-
God Vazzeg
veterán
válasz
george11 #9427 üzenetére
Jaja, visszaraktam a 6.5-öst, kifogástalan lett vele. Vissza a 7.11, és voala, ment szépen
De előtte próbáltam 7.5, 7.1 mind szarfosch volt
Driver gondok vannak keményen megint Atiéknál (AMD) ezért is nem merek radejont venni
Pedig sokkal szebb képük van, meg minden, nekem mindig jobban tetszettek
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest