- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
bartucc
addikt
Milyen motorral jársz? (egyébként ja, rengetegen gyorsulási versenyt akarnak rendezni)
Személy szerint vagy most kezdem el a jogsit vagy nyáron (érettségi meg minden kedves elfoglaltság miatt ami 12-ikben van szerintem utóbbi). De ha vezettem is már kocsit, nem arra törekedtem hogy a kocsi orrán nyomjam a gázpedált. Persze forgalomban nem mentem még, jogsi nélkül bajos, földúton/forgalmatlan kőúton még nem volt gond.
-
fero02
nagyúr
Nekem a volt főnököm ilyen.
Hátsó lámpa búra fóbiája volt. Mindig ezzel baszogattam.
Ha meglátott egy autót hátulról, addig nyomta neki, amíg meg nem előzte. Utána mindig visszaállt az eredeti 110-120-as tempójára. Aztán minden kezdődött előről.
Értelmetlen megmozdulás.
george11: mekkora szar autód van!
Nincs benne Turbo Boost gomb?
Há' milyen Májkül Nájt vagy Te?
-
-
Kloss
őstag
Nem, én attól rettegek, hogy megyek a szaros kis mocimmal, belenézek a tükrébe, nem látok semmit, majd mire behúznám a kormányt már elzúg mellettem egy sportmoci kb 3cm-re voltunk egymástól. Kurvára nincs kedvem egy műlábhoz, mert valaki versenypályának nézi a közutat. A "számolni kell a váratlan helyzetekkel" arra vonatkozott volna, hogy ha városban 130-al mégy az 50-60 helyett, akkor mégis mivel számolsz? Max a koporsóval.
Te is motorozol, de nem hinném, hogy 100-al vagy felette rohangálsz a kiskörúton, legalábbis nem úgy ismerlek. Mint már korábban írtam, nem védem az autósokat, mert nem is lehet megvédeni őket, ha rajtam múlna kb a felétől elvenném a jogsit.
A biciklis téma az más, egyszerűen semmibe nézik az autósok a bicajosokat.Egyébként eddig a "legizgalmasabb" záróvonal átlépés ami előttem volt, azt egy kedves kamionos csinálta az M0-án, még akkor amikor 100-al lehetett rajta tépni és nem volt beton csak záróvonal elválasztóként. A kormányt is majdnem letéptem a helyéről úgy fékeztem.
Barmok mindig is voltak, vannak és lesznek is. Sajnos egyre többen. A motorosokra meg vigyázni kell, ez nem kérdés (rám is), a többség szerencsére normálisan közlekedik.
-
GrandeP
addikt
Ha jól tudom, előző tulaja nem vette észre h satut nyomtak elötte, így ő beszállt a hátsó ablakon a motor meg ment tovább a lovas nélkül...
Zúzódások voltak, semmi törés...
Egyébként a nyomokat mér rég eltüntettem.... a csávót megettem, az alkatrészeket eltüzeltem!
Ugyanitt cserélném független Nokia N95ömet, kisebbre... jó sok pénzért...
Vagy eladó 35 000 hufért...
-
Chaser
legenda
Igen, 512mb ram, minden 4670 ennyi van, amelyiken nem, azon 1GB..de az ddr3 csak, 512-eseken meg gddr3 van. Az asusnak az egyik legjobb hűtése van, mivel nem zsákbamacsi elmondom, hogy sajna fix a venti fordulata, és 5V-ra kell kötni hogy halk legyen. AC hűtő van rajta. Itt van a gyári oldala.
Teljesen új, mivel holnap hoznám el, 3 év gar a budaiba. Be akarom cserélni a GB 4670-t, mert HDMI-n tvre csak úgy ad képet, ha ki-be dugdosom a kábelt...A GB bordája jóval kisebb, de 2D-ben még az is elviszi passzívan.ezt ezekről érdemes tudni, hogy 2D-ben töredékére veszik vissza a gpu és ram órajelet, gyenge számításaim szerint max 20W-ot ehetnek így. Ha tv-zni nem akarsz, mehet a GB is, 1 hetes kb, 3 év gar szintén. Igazából kijátszottam magam, már nem nagyon kell vga, de ha marad, inkább cserélem asusra, ott működik a HDMI normálisan. -
GrandeP
addikt
ATI GECUBE 9600XT 128MB Xtreme Edition ----- 3 k
ATI (BBA) 8500 64MB-------- 1 k
Asus TUSL2-C-------1k
Intel Celeron 1.4GHz Tualatin 256k cache ---- 0,5 k
256MB SD ram--------1,5 k
realtek8139 -es pci lan----0,3k (bótban 0,9 az új)Persze alku kérdése... és ha én lennék a vevő...
Ha eladó lennék, tripla áron minden...
-
george11
addikt
Én is törtem már el motoron első sárvédőt(bár az enduro volt), és nem kellett hozzá nagyot fikázni ... Elég, ha valami olyan alá "beparkolsz" ami pont elkapja a műanyagot(pl korlát), és már reccsen is.
A kipufogó meg nem krómozott, hanem saválló acél, csak fel van polírozva
Krómozott az MZ-n, Simson-on volt anno (Pannónián meg nikkel asszem) ezért gyönyörűen szét is rohadtak/ pöttyökben jött a rozsda rajta.
(Neménvótam)
Monnyuk azért a lángnyelv az monnyonle -
GrandeP
addikt
Szemcsit feltetted?
A kipuffra piros láng nyelvek vannak festve.... + 10 % lóerő!
... lehet képen nem látszik, élőben szép...
A sárvédő volt törve, azt nem tagadom, de az 1 műanyag takaró lemez bazz.... ami ki lett cserélve!
Ne lássál már egyből rémeket... nincs összetörve!ui: miután megvetted Gyuri le tudja neked polírozni...ph-oknak fillérekért!
Egy sörért... anyagárban lefestem neked az első "sárvédőt" pirosra! -
vikcsi
senior tag
alázógyík: dobj róla egy képet... wma-t is lejátsza? amúgy frankón olvas mindent?
K6000: szépen szóló nem recsegős fajta? van hozzá rács is? kábel esetleg?
ha alkudunk az árból, akkor talán jó lehet egynek
kép erről is jöhetamúgy még várom az ajánlatok az mp3-as autórádióra meg hangoskodóra
olcsón őket... -
Pcwizard
csendes tag
Üdv!
A főoldal linkje ugyanoda mutat mint a hírek.
Ez miért baj? Egy és ugyanaz. Mivel a főoldalon vannak az aktuális hírek.
Az elérhetőségek csak olyan mintha link lenne.
Nem tudom mennyire vagy otthon a témába, de ha rákattintasz az email-re, akkor megnyitja az alapértelmezett levelező kliensed az email címemmel. A technika ördöge.A képek és a blog fejlesztés alatt...
Igen... de folyamatosan töltöm majd fel a képeket, a blogot valószínű törlöm, oda érdekes történeteket akartam írni az userekről, de sokan megsértödnének, így inkább kihagyom.Az egész weblap olyan mintha még félig sem lenne készen
Sztem 80%-on van, mellesleg megnézném , h te mit dobnál össze 2 óra alatt.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Jövő évre halasztották a Marvel 1943: Rise of Hydra megjelenését
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest