- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TKSTAR TK905
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Aktív témák
-
akom
őstag
Pacsi skacok !
Kérdés: Van e valaki aki a Hírös-net KFT től veszi az internetet és a kábeltv t ?
Tapasztalatok érdekelnének.
-
fero02
nagyúr
-
Szlovi
senior tag
válasz
george11 #43585 üzenetére
Nagyon helyes,hogy végre nagyon megszűrik az ócskavasakat!!!
Valszeg az erősen fékhibás,szétrohadt kasznis öreg pusztulatokra gondoltak amikből még mindig elég sok van az utakon.
A seggedet meg örömödben fogod a földhöz csapkodni,ha meglátod az út szélén a rendőrt vagy az NKH munkatársát,hogy éppen veszi el a forgalmit egy szétrohadt pokolgép tulajától.
Az autóbuzik meg eleve rendben tartják a verdájukat (jó fékek,megfelelő gumik,egyben lévő kaszni,stb,stb...) akár mennyi idős is. -
daninet
veterán
álomnő
-
Kloss
őstag
válasz
george11 #43585 üzenetére
"A másik dolog, hogy az egyes pont "1. ne legyen szar az autód, ez a te érdeked is" nálam eleve ki van zárva, mert sosem volt német autóm
(ezneménvótam
)"
Úúúúúúú bazze, már közel vagyunk a spanokkal, ezt is mobilról írom, szóval mindjá' bezúzunk!
Izé, mizé, azé' nem kellene ennyire sötéten látni a dolgokat, lesz az még rosszabb is!
Ezt a papírelvételt én sem értem. A következő az lesz, hogy minden vizsgaállomás mellett lesz egy bontó, ha nem felel meg az autód, mire aláírod a papírokat, már darabokban hever az autót, nehogy elindulj vele.Egyébként olyan helyre vidd el előzetes vizsgára, ahol magát a vizsgát is csinálják
-
george11
addikt
Elviszem persze. És ott majd garanciát adnak rá, hogy átmegy, ha átvizsgálták? Ugyanmár...
Egy 10 év feletti autó akkor megy át a vizsgán, ha a főnök is úgy akarja, de ha olyan kedve van, akkor elránt, és lehet a segget a földhöz csapkoni.Azért nem értem ezt az egészet, mert eddig sem kaptál új pecsétet/érvényességet, ha nem felelt meg az autó. Ergó az általad leírt pontok eddig is működtek. (átvizsgálás picipézé, vizsgára felkészítés, autóklubnál féket mérés blabla)
De akkor miért is kell még ezek mellé elvenni egy 6-7000ft-os papírt csókolom? Naugye...A másik dolog, hogy az egyes pont "1. ne legyen szar az autód, ez a te érdeked is" nálam eleve ki van zárva, mert sosem volt német autóm
(ezneménvótam
)
-
Kloss
őstag
válasz
george11 #43564 üzenetére
Nagyon egyszerű.
1. ne legyen szar az autód, ez a te érdeked is
2. elviszed a kocsidat előzetes vizsgálatra, ez 2000Ft, itt nyugodtan elhasalhat a verda, megcsináltatod és kész
3. ha a 2.-ik pontot sikeresen zártad, akkor mehetsz műszaki vizsgára hasalásveszély nélkül és még a 2000Ft-ot is levonják a vizsga árából
4. a forgalmi csak 6k és a törzskönyv is (bár azt nem érvénytelenítik, remélem)
-
poffsoft
veterán
válasz
george11 #43578 üzenetére
csatlakozom, de az enyémet a sírig nyalogathatja mindegyik...
Sőt, még azon is túl....szerk: re:szerk: bakker, te mijen fatushi vagy! Hogy merészelsz ijenre gondolni is? Ilyent nem csinyának az júróban lakó sok szép böcsületes politikusok... (khmmm)...
Amúgy is, ha már minden nyáron [link], [link], [link] meg [link]!!!- on nyaralsz (mint minden becsületes magyar ember, ugye, mert ez csak elhatározás kérdése), igazán átszékelhetnéd a polírműhely helyét oda. Az sem gond, ha csak magyarul beszélsz, majd a rengeteg átszékelt segít rajtad...
na, befejeztem....
-
george11
addikt
válasz
poffsoft #43577 üzenetére
Hát akkor extrán nyalják meg a ...
Innentől kezdve NEM viszem az autóm rendes vizsgára, akkor sem, ha hibátlan,
Kifizetem zsebbe a korrupt vizsgabiztosnak azt lét, inkább, minthogy az államnak adjam. Ennyi. Ha már ígyis-úgyis lehúznak, akkor legalább ne a parlamentet pénzeljemszerk: esetleg megoldás lehet még a szlovák/horvát/osztrák/német stb. rendszám is
-
poffsoft
veterán
válasz
george11 #43571 üzenetére
Esetleg extra illeték/gyártási ktsg (=köcsög
) bevétel, mert kell a kampányhoz...
#43564: á, dehogy! Egyedi útvonal-engedély, jó pénzért, illetékért. Meg amúgy is szeretsz sorbanállni napokat/heteket.Amúgy nem értem mit hisztiztek, ha kib@sszák a kocsit a segged alól, akkor veszel egy novicsentót a sarki boltban, nem???
Vagy hívsz egy car-rent service-t. Mint minden normális (... tekintetesnaccságos...képviselő úraszzonyelvtárs...) ember itten az ejúba'ps: kösz zsorzs, földobtad a napomat...
-
Steve1979
aktív tag
ELADÓ AMD Athlon XP 2200+ cpu
- nincs sarkazva
- memtest lement, húzva stabilan pörgött 1957MHz-en3k
priviben zaklassatok
-
God Vazzeg
veterán
válasz
george11 #43571 üzenetére
Teljesen idióta a szabályozás, mindig az emberek ellen hozzák ezeket a rendelkezéseket, ez is csak arra megy ki hogy szopassák a népet, és még több pénzt behúzzanak rólunk. Bárkit bármivel lehúznak ha akarnak, vagy nem elég tájékozott hozzá az ügyfél. Én saját káromon tanultam meg hogy mindig kiokosítom magam minden ilyen dolog előtt, hogy ne lehessen megvezetni, mikor a lakást újítottuk fel, komplett kőműves/ács/festő vizsgát tehettem volna, mondjuk nem is örültek a mesterek mikor mondtam hogy mit hogy szeretnék
-
Norb3rto
őstag
tornádot is jogsihoz kötném vagy vmi hasonló papi'rhoz, nem is hallod hogy jön meg hülyén közlekednek vele, + biztosi'tás + adó arra is veszélyesebb mint egy robogó
-
Router
őstag
Lassan már a bringára is súlyadót kell fizetni meg évente kell műszakiztatni
(mondjuk a tornádót kivehetnék pár barom öreg alól...
)
Viccet félretéve, ez megint a pénzről fog szólni, nem beszélve arról, hogy a rendőri zsebekbe is kerül majd rendesen lé mert ugye elnézőek lesznek "pár" esetben...)
-
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #43570 üzenetére
Egyszerűen nem tudom felfogni a logikát abban, hogy bevonják a forgalmit
Nem megy át a vizsgán az rendben ... újravizsga, és csókolom. Még az is rendben, hogy leveszi a matricát a rendszámról.
De mi az annyának vonja be/érvényteleníti a forgalmit? Mi köze annak a nyüves papírnak ahhoz, hogy első vagy második vagy harmadik alkalommal megy át az autó a műszakin?
Ha azt akarják megelőzni, hogy sokan a sikertelen vizsga ellenére használják a kocsit, akkor meg nem a forgalmit kéne elvenni, hanem a kocsit ...
A vizsgabázisokon meg a vizsgabiztosok ööö hogyismondjam ... szellemi, és szakmai felkészültsége némi kívánnivalót hagy maga után.
Nálam legutóbb kitalálta a faszi, hogy be van rohadva a fékerőszabályzó. Csak ráb@szott, mert visszakérdeztem, hogy ezt mégis hogy állapítja meg EGY mérésből? Nem kéne esetleg terhelten, és terhelés nélkül is mérni, és aztán okoskodni? Na ezután nagy duzzogva mondta, hogy akkor menjek a papírokért. No comment.
Ha nem vagyok autószerelő szerű képződmény, akkor simán lehúzhatott volna a kamu dumával.
És mindez a KPM-nél volt, nem egy zugműhelyben. -
God Vazzeg
veterán
válasz
george11 #43569 üzenetére
Fizetsz az átnézésért, fizetsz hogy elvigyék, és fizetsz a műszakiért.. Vagy csak fizetsz a műszakiért, de ezesetben bármi lehet, ha nem vagy szimpi ugrik a forgalmi és fizethetsz megint mindenért, ha okos vagy, az első variáció szerint
De legokosabb vagy ha:
1. nincs autód
2. nem ebben az országban laksz -
God Vazzeg
veterán
válasz
daninet #43567 üzenetére
Igen, de sok ember csak beáll a vizsgabázisra és hajrá.. Az ilyeneket beopatják, fateromat is opatták egész addig amíg nem mondtam neki hogy intézem én a műszakit.. Haver elvitte, visszahozta és minden ok volt, ott dolgozik, no problemo. Amúgy se volt gond a vassal, de ebben az esetben egy dacia 1310tx-ről beszélünk, amibe ugye bele lehet kötni
-
God Vazzeg
veterán
PCi-os Sata kártyát keresek, 2 portos is bőven elég, pici pénzért
-
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #43563 üzenetére
Nyilván a KPM-es ellenőrzésekre gondolt. Ezzel nincs is olyan nagy baj.
Na, de az milyen, hogyha elhasal a verda a műszakin(mert pl nem egyformán fog a kézifék), akkor kivonják a forgalomból, elveszik a forgalmit??? És amikor viszed újra vizsgára (traileren, mert máshogy nem fog menni), akkor eleve úgy indítasz, hogy új forgalmi(7K), és a többi járulékos költség... -
God Vazzeg
veterán
válasz
george11 #43562 üzenetére
"Ha a közúti ellenőrzés során az ellenőrző szerv megállapítja, hogy a jármű további részvétele a közúti forgalomban közvetlen balesetveszéllyel jár, illetőleg a járművel az előírt hatósági engedély nélkül végeznek közúti közlekedési szolgáltatást, akkor a forgalmi engedélyt elveszi, és a rendszámtáblát az érvényesítő címke eltávolításával érvényteleníti."
Mi az hogy "ellenőrző szerv"? Ki? A rendőr? Ő fogja megállapítani hogy mire alkalmas az autóm vagy nem? Honnan tudja? Autószerelő végzettséget is kapnak? Vagy félreértettem valamit?
Ez megint a g@ciskedés melegágya lesz, már most borítékolom.. Nem tetszik a fejed, elveszem a forgalmid..
-
george11
addikt
Nesztek mikulás
-
God Vazzeg
veterán
Ha valaki megy mostanában Debrecen fele, dobjon már egy pü-t, 2db winyót kellene elhozni
Csoki/sör ajándékért
-
Gombinyó
őstag
Hi!
Aki tetováltatott Kecskeméten dobjon már egy pü-t. köszi!
-
vikcsi
senior tag
Itteni fórumozóknak csak 33k a 22colos samsung tft...
-
Phil Collins
tag
Sziasztok !
Keresek megvételre 2x1Gb DDR1 RAM-ot, nem fontos hogy DDR400-as legyen, az alaplap eleve csak DDR266-ot tud :-(
Eladó 1 db 128 Mb-os 133Mhz-es és 1 db 512Mb 133Mhz SDRAM modul!
-
whisky75
tag
emberek, kinyitott az extrém digital a malomban. Jó és occccccsóóóóóóó media cuccok várnak ránk. Bár válság van......
-
Szlovi
senior tag
-
george11
addikt
Ilyen már régen volt.
-
Szlovi
senior tag
válasz
Jodanovich #43540 üzenetére
-
Norb3rto
őstag
Babkonzerv rlz
-
george11
addikt
-
Ramius
őstag
-
Jodanovich
senior tag
-
george11
addikt
Tudom nem szép dolog ilyet írni ide, de most én is árulok valamit
ELADÓ egy szolid kis mélynyomó(Audiobank TC széria, gyári reflexláda). Autóba, építkezésekre(falat bontani), szobába, anyunak karcsonyra, kutyaólnak, aminek akarod ...
Ára 15K, meghallgatható, kipróbálható. Most egy 500W-os erősítőről van hajtva, de nekem egyszerűen sok a kocsiba, és nem igazán használom ki.
Nem volt 6X újratekercselve, nem padlón szólt, nem rendezvényt hangosítottam vele
Ha brutál mélyet akarsz a kocsidba, akkor ez neked van kitalálva. -
Szlovi
senior tag
-
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #43526 üzenetére
Te meg kábelezd át az autód vazze, mielőtt magadra gyújtod egyszer
-
tibibi
őstag
Végre egy használható körlevél:
„Ha olvasás nélkül kitörlöd ezt az e-mailt, akkor neked tényleg nincs szíved! Küldd tovább, de aztán tényleg! Ugyanis Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves, szőke, tősgyökeres stockholmi kislány, többszörösen áttételes, súlyos anorákban szenved.Ezért apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt, és nem törli ki, hanem kinyomtatja, és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan névelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll, továbbá ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett a karancsi ABC-ben három darab friss vajas zsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született vörös harántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtő versenyt.Ha van szíved - márpedig miért ne lenne -, ne töröld ki ezt az e-mailt, hanem küldd tovább legalább harmincnégy barátodnak!!!Ugyanis például: - Monica Lewinsky nem küldte tovább, ezért másnap orálisan ki kellett elégítenie Bill Clintont. - Kovács István csepeli öntőmunkás továbbküldte, ezért másnap nyert a céllövöldén egy piros alapon fehér pöttyös vattamacit.- Szaddám Huszein nem küldte tovább, le is rohanták Irakot.- Kovács Hajnalka erotikus egyéni vállalkozó és szellemi szabadúszó sem küldte tovább, másnap HIV-et, Hepatitis C-t és szifiliszt kapott egyszerre, ráadásul az öngyújtójával tök véletlenül leégette a haját, majd elesett és eltört huszonhárom csontja, később pedig levágta a lábát a villamos, fél szemét kicsapta a saját melltartópántja, mire az egyik melléből kiesett a szilikon.Úgyhogy ne törölj, küldj! Köszi a segítségeteket!”
-
tibibi
őstag
-
Szlovi
senior tag
-
vikcsi
senior tag
Ismét bővültek az eladó cuccaim.
Aki egyszerre többet venne, kedvezményt kap.
Van még egy gemini II hűtőm is ventivel, boxos, egyelőre úgy tűnik, hogy nem fér el a magas ramok miatt, és a beigazolódik a sejtésem, akkor ez is eladó lesz -
fero02
nagyúr
Aqrvaéletbe, de jól bezabáltam...
-
A_ScHuLcZ
addikt
DDR1-es ramja nincs-e valakinek véletlen eladó most a 7végén? (lehetőleg ma kellene)
512-es kellene minimum, vagy esetleg 1gb, bár most hirtelen nem is emléxem ddr1-esekből volt-e akkora..
Akinek akad, mondjon rá árat és megbeszéljük. -
Chaser
legenda
Ha cipőt viszek vissza gariztatni ki kell mosni előtte, vagy vigyem be szutykosan? Tartok tőle ha kimosom ráfogják, hogy attól ment szét.
-
Chaser
legenda
-
aXXon
őstag
válasz
GrandeP #43509 üzenetére
Mostanában egész fasza akcióik vannak, magam is meglepődtem. Szerintem kénytelenek voltak nyitni valamilyen irányba, ha talpon akarna maradni. Jövőre kénytelen leszek én is odajárni, mert melegétkezési utalványt fogunk kapni, azt meg csak ott fogadják el "hideg"-ként...
-
finest
addikt
Sziasztok! Van Szentesen egy eladó s754-es konfigom,nem érint meg valakit? [link]
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest