- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Remélem mindenki visszakapja a pénzét... Én is majdnem be*optam... RTX 5090-et akartam venni, meg is rendeltem tőlük utánvétellel, és erre felhívtak hogy mindenképpen kellene a fele összeg.. náluk volt a 1.154.000Ft - mondtam nekik, mivel folyamatban van egy személyi kölcsön igénylés (igen hitelre van.. nem vagyok hajlandó ennyit kiadni egyben egy vga-ra) mondtam amint megvan intézem is... erre mondták, hogy viszont az árára való tekintettel itt tudnom kell róla, hogy nem játszik a 14 napos elállás. (itt már azért kicsit gyanus volt...) Aztán tanakodtam sokat, lehet ők a legolcsóbbak akkor és ott... nekem ráfizetés lenne Budapestról ingázni, ha bármi van a kártyával, vagy külödözgetni futárcégekkel... szeretem magam intézni személyesen a dolgokat, így inkább maradtam Pesti cégnél.... De nem tudom mit csináltam volna ha nem kapok kártyát és még potyára fizetem a törlesztését is... Lehet megért volna egy felfüggesztettet. - Sőt biztos.
-
Walter_White
senior tag
válasz
Varázslóó #417 üzenetére
Minél összetettebb egy alaplap, annál nagyobb a hibalehetosege, mivel itt a chipset az ami mérvadó (mindenki azt csinál a pénzével amit akar, de ha nem használod ki minden egyes slotot, és nincs feltöltve az összes usb stb, vagy nem ontod nyakon nitroval akkor a 150.000ft-os is ugyan úgy kiszolgál Bármilyen procit. És minden ugyan úgy fog menni. Konkrétan egy B850 ugyan úgy kiszolgál egy 9950x-et mint bármelyik x870. )
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest