Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norkov84
tag
Így visszaolvasva erősnek tűnik a tudom

Korrigálok: #98306 tudom helyett - úgy érzem, hogy...Emlékszem, hogy Neked is van Kinud. Én úgy vettem észre sokszor fogalmaztál szkeptikus módon, de akkor ezek szerint azok a "hirtelen fellángolásokra" irányultak, ahogy ki is fejtetted.
A Forte példát arra hoztam fel, hogy van olyan, amikor paraméterek alapján valaminek elméleti síkon rosszabbnak, de legalábbis nem jobbnak/azonosnak kéne lennie (pl több műanyag, vagy alulméretezettebb alkatrész, kisebb kés stb.) mégis tök jó a végeredmény. De ez már csak az én meglátásom, lehet én becsültem alul a Fortet az itteni technikai leírások/képek alapján.
Tény, hogy "sensoric skills" témában nem vagyok jártas*, így én is csak a szubjektív ízérzéseimre tudok hagyatkozni. Emiatt nem tudok Neked sokkal konkrétabb állításokat mondani. TDS mérőm sincs.
Ízérzetre számomra valamivel jobb, de ez simán lehet pl. a síktárcsa-kúpos különbségből. Úgy tudom ott sincs egyértelmű győztes, mindenkinek egyéni preferenciája, melyik jön be jobban.*anno az óbudai őrlő kóstolásos összejövetelen sem éreztem emlékeim szerint "Wow... húúúú" különbséget az ott felvonultatott versenyzők között. Bár az már lassan 3 éve, az emlékek megkoptak

-
vicces1
aktív tag
Ha nem írom meg a lelkesedésből származó kommentemet, akkor is jobbnak érzem, mert ez részben szubjektív. Ráadásul független attól, hogy ezt ki utálja.
Ettől még eladnak minden NZ-ot a gyárban, és a kiélt nagy vasak is gazdára találnak, megújulva, örömöt adva a használójának.Nem beszélve arról, hogy talán belefér ebbe a topicba, hogy valaki a témát érintő érzést, tapasztalatot osszon meg vessen fel, vagy lelkesedjen.
Egyértelmű, hogy valaki éveken keresztül tapasztalati úton változik, fejlődik, ha szereti és érdekli amit csinál. Van aki nem is jelenik meg közösségi fórumon, van aki mezítlábasként már megnyilvánul, nem egyforma az ember.
Akkor nem is lenne ilyen fórum és mindenki élne a saját nihiljében.A nagy tapasztalatú 30őrlőt megért, mindent kipróbált tagok nyilván előrébb járnak objektivitásba, attól még én érezhetek JOBBABNAK egy presszót, mert Te megkérdőjelezed és azt feltételezed, sőt meg vagy róla győződve, hogy ez nekem az új játék a hülyegyereknek érzésből fakad.
A hiányolt konkrétabb állítások: a klasszik töményen kakaósabbos, a világos afrikai balanszosan gyümisebbes. Esszét most nem írok.
Látom beba@ott a kettősfront, nekem is szokott...
Tekerek is egyet a Kinun és ha szarabb lesz, akkor is azt hazudom hogy jobbabb vagy jó bab

-
de továbbmegyek, aztán leszek megint én a topik rossz hangulatot csináló kötekedőgépe: azt is tudom, hogy "sokan tapasztaltatok hasonlót". elég sok ilyen "hullámot" megéltem már a kávés topik(ok)ban, ezekkel kapcsolatban is szkeptikus vagyok.
és mégegyszer, nem azzal kapcsolatban, hogy a kinu ne lenne jó, mert tök jó, én is finomakat iszom vele. de ennél általában sokkal konkrétabb állítások szoktak elhangozni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tekken 7 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest