Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Jöjjön még egy vélemény a témában, hátha éppezgyőzi meg

Nyomásfokozó bizbaszt eltenni és elfelejteni (a szimpla szűrővel együtt), ha csak nem akar előre darált kávé(szerű) porból kávét készíteni. Esetleg olvassa el az összefoglalóban Hifis50 írását, arról hogy miért kell a daráló. És akkor meg is érti, hogy miért nem jó a nyomásfokozó. Ha meg előre daráltat használ akkor adja el a Graefet. Bemelegedni meg kell neki a 20 perc minimum, ha nem hiszi akkor próbálja ki, pár adag kávé nem fogja bedönteni a családi kasszát remélhetőleg.Robot: lassan kedvek kapok hozzá én is, utazáshoz leválthatná a Brikkát, de akkor kell már mellé egy Commandante is és az évvégi fotós ámokfutásom után ez lehet kiborítaná a bilit a páromnál (aki ráadásul teás nem kávés
). -
paljoc
tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Ki tudja, lehet belőle is kávépörkölő lesz egyszer...ha jól rémlik én is pont ezt a biszbaszt kerestem a neten a 2007-ben vett gaggia evo-hoz anno, úgy jutottam el a Kavéológia fórumhoz, aztán indultam meg a “lejtőn”! Szóval igenis baromi fontos az a kis gumikorong!!!🤣🤣🤣🤭
-
válasz
sz.zs.
üzenetére
háát, a nyomásfokozó kis bizbaszt ki köll dobni a kukába, ha véletlenül megtalálja, mert komoly gépen direkt értékelhetetlenül vacak kávét csinálni rosszabb, mint értelmetlen, az már bűn.
másrészt, mivel ez egy komoly gép, normális minőségű alkatrészekkel, ezért kell neki legalább 15 perc, de inkább 20+, mire tényleg hőstabil lesz és minden átmelegszik. de ez abból is látszik, hogy a pid ugyan hamar eléri a beállított hőfokot, de utána is nagyon sokat kell dolgoznia, folyamatosan korrigál és még nagyobbakat oszcillál a hőfok, aztán később csökken az amplitúdó és eleve ritkább fűtöget rá, hogy tartsa az értéket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).