Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
gippazoid
üzenetére
Nem ismerem a Silvecrestet, és így leírásból nem tudom mi az a lerakódás amirő írtál, de nekem EC156b-m van és meg vagyok vele elégedve. Ebben a gépben csak a kar egy része, a kosarat tartó keret van alumíniumból és nem érintkezik a kávéval.Ha neked eddig megfelelt a gyári Silvercrest szűrőkosár, akkor a Delonghi-éval sem lesz gondod, mert a működési elve azonos, de én nem a gyári nyomifokis kosarakat használom, még csak kiherélve sem, mert rendes espresso-t akartam inni. Nyomásfokozó nélkül a gyári dupla szűrő felejtős, a szimpla pedig használhatatlan szerintem, úgyhogy vettem a géphez EC145-höz való kosarakat meg egy tisztességes Motta tampert.
-
törölt tag
válasz
gippazoid
üzenetére
A deLonghi jó, az EC155-öt nagyon szeretik külföldi fórumokon, az EC156-ban van automatikus kikapcsolás, ennyi a különbség. Így aztán lehet a tapasztalatokat hasznosítani.
Összességében aki elégedett volt vele, kiherélte a nyomásfokozóját és megfelelő őrlésfinomsággal állította be a megfelelő lefolyást.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest