Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
hát nemtom, nekem azért lennének fenntartásaim azzal, hogy a fulltuning GC verhetetlen.
1-2 értő emberrel beszélgetve, van valami megfoghatatlan egyéb paraméter is, mint a nyomás+hőfok. Anno Toobee-t akartam rávenni, hogy a tuning GCt koszolja már össze, hogy mit lép az Eroicával szemben, de nem sikerült meggyőzni, pár KV után eladta.csak példának, amikor egy felsőszűrőt kicserélsz, hogyhogy más lesz az iz?
-
mdav88
aktív tag
Én úgy döntöttem el fogom adni az Ascaso Bar-t. Nem annyira csinos, nem annyira kicsi, vízhalózatos(bár átalakítható). 4literes kazán+3dl réz kávékazán.Pidelve.
Előny: olcsó, technikailag fejlett, jót lehet vele csapolni, 150k forintot szeretnék érte.
Hátrány: előző gazdájánál eltömődött a lefolyó és elöntötte a gépet a víz, ezért az alja rozsdás belülről. A gép ettől hibátlanul üzemel, de tudni kell róla! (az egyik rezgőszivattyú már hangos, ezt érdemes lenne kicserélni)Érdekelne valakit?
A fenti kép óta ki lettek cserélve a bekapcsoló gombok, és ledesre a visszajelzők, illetve van egy pid is rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest