Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gpbenedek
csendes tag
válasz
Toobee #54039 üzenetére
Az én tesztemet, posztomat is egy korábbi itteni hozzászólás ihlette, ezt a linket adta meg forrásként.
Ez az állíthatóság jó móka, főleg ha valaki figyel rá kávékészítés közben, főnyeremény. Jó lenne valahogy automatizálni. És a nyomásváltozás gyorsabb, a beállított értéket meg tartja, míg a tágulási "csak" lassítja és késlelteti a felépülést.
A szűkítő áthelyezése jó lépés szvsz, már csak a "bentragadó" nyomás miatt is. Ha a pipacsőben van, nem engedi el a teljes bentragadt nyomást csapolás után a 3járatú, gőzcsapon eregetni meg csapolás után...
A manométer remegését (kapilláriscsöves) én úgy küszöböltem ki, hogy a gőzcsapról csináltam neki elvezetést. Meg sem rezdül. (egy vacak gőzcsapot megfúrtam, hgoy teszteljem, de aztán az elegánsabb megoldás lett a végleges: egy evo gőzcsapját használtam, ahol a légtelenítő szelep csonkjára rá lehet kötni direktbe)
Azt jól láttam, hogy a tágulási tartályt te készítetted fragola? Grat a modhoz, szép munka.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Overwatch 2
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen széket vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videó stream letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest