Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.A.M.U.E.L.
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Van egy elado Gaggia Baby Primo-m. Legregebbi modell, amelynek a portafilterevel meg konnyeden lehet emberi olni. Olaszorszagbol vettem par honapja. Odaig jutottam vele, hogy szetszedtem a bojlert, de egyszeruen nincs idom foglalkozni vele. A bojler belseje kisse krateres mar, raferne egy muanyag kefes dremeles tisztitas, aztan persze uj bojlertomites. Kartomites is kell bele, mert bar ujat rakott bele az olasz, de tul alacsonyat. Fenyezese szep (narancssarga), a viztartaly fedele a kesobbi gaggia fekete muanyag alkatresze (nem ut el, en sem vettem eszre a kepeken, jol megy a fekete "nyak-reszhez"). 40-ert vettem, 35-ert viheto igy, ahogy van.
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
hosszu kavera vegyel egy filteres eszkozt, kulon! mondjuk egy AeroPress-t! elegge sokoldaluan hasznalhato, es strapabiro! bevaghatod a hatizsakba, es bhol hasznalhato!
jegre is elkeszitheted, pour over/immersion lehetosege, gyakorlatilag mindenfele kiserletezesnel ezzel atszurheted a vegeredmenyt (cold brew, 'ujhullamos torok', stb) kialakitasanal fogva nem lenyeges az ontestechnika, olcso hozza a papirfilter, femszuro lehetosege! jobaratok lettek Rhino-val!
a ketto egyutt egy 20as, es van uti eszkozod is! 
az americano az espresso halala... hosszura engedve, baromi szakszerutlen, az egekig tul lesz kivonatolva... egy jol elkeszitett espresso-t felhigitani, brrr... az espresso alapu kv-kultura meggyalazasa...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mini-ITX
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Phanteks Enthoo Pro
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jegre is elkeszitheted, pour over/immersion lehetosege, gyakorlatilag mindenfele kiserletezesnel ezzel atszurheted a vegeredmenyt (cold brew, 'ujhullamos torok', stb) kialakitasanal fogva nem lenyeges az ontestechnika, olcso hozza a papirfilter, femszuro lehetosege! jobaratok lettek Rhino-val!
a ketto egyutt egy 20as, es van uti eszkozod is!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
majd kiderül mi lesz belőle