Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
válasz
aleister
üzenetére
Én mindig is kosárba őröltem (magasítóval), a kar fent a gépen, így az előkészítést is csak a kosárban végzem, így leütögetésnél mindig forgatok kicsit a kosáron, újból leütöm, majd így körbe és a végén szép, egységes a felület. Tudom, vannak olyan tudományos feltevések, miszerint ez nem jó, mert a finom szemcsék a kosár aljára mennek. Menjenek, nem érdekel.
-
válasz
aleister
üzenetére
Szerintem ha elégedett vagy a végeredménnyel, akkor nincs probléma.
Ha valamiféle viszonylag objektív ismérvet szeretnél arra, hogy elég homogén lett-e az előkészített pogi, akkor pl. egy 15g-os VST pucér karban kombónál figyeld lefolyást! Ha az is közel homogénnek mondható, akkor kb. mindegy, hogy hogyan jutsz el erre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest