Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dm1970

    tag

    Sziasztok!

    Lenne egy (lehet) láma kérdésem. Egy ocsó automata gépünk van otthon. Eddig még sosem vettem 2x ugyanazt a kávét, keresgélek, kóstolgatok. Belefutottam néhány olyan típusba, ami nekem nagyon "savanyú(kás)" ízű, utóízű volt. Ezért az utóbbi időben csak olyan kávét vettem, amin fel volt tüntetve a savasság, s az alacsony volt. Ezeknél nem tapasztaltam ezt az "ízt".
    Kérdésem, van, lehet köze a kettőnek egymáshoz, vagy csak szerencsém volt?
    A másik kérdésem is ezzel lenne kapcsolatos, ha összefügg az előbb említet két dolog.
    Keresgettem én a neten , de nem jártam szerencsével. Nincs valami oldal, ahol a különböző szemes kávéknak megtalálhatók a tulajdonságai?
    Például ez a [link] kávé eléggé bejött, itt rajta van a csomagoláson minden, de általában csak a pörkölés erősségét és az intenzitást szerepeltetik.
    Ha nem függ össze a savanykás íz és a savasság, jól jönne valami okosság, hogy mi miatt lehet ez?

    Köszi dm

Új hozzászólás Aktív témák