- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
adamkaa777 #8834 üzenetére
[link] Kéziből ez elég masszív cucc az előző 5000Ft-os hulladék után.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Tehát a karok nem kompatibilisek minden géppel, de a szűrőkosarak belemennek minden karba? Ha igen akkor első körben elég lenne egy tamper + 2 kosár a jelenlegi karba. Na de mi is a gond a nyomásfokozóval? Ezt még nem találtam meg csak hogy nem jó
-
fradi81
veterán
Hali
Blitzwolf cmm2 géphez vett őrlő sokat dobott az ízeken, de ha ezen felül van még valami AVX-en ami érzékelhető javulást hoz abba beruháznék. Úgy sejtem a nyomásfokozós kar gyenge láncszem, ha azt érdemes cserélni akkor mire? Linket elfogadok -
fradi81
veterán
válasz
Mr.Csizmás #8263 üzenetére
Ilyet használok hibátlan daráló, persze nem kávéra való
-
fradi81
veterán
Annak mi lehet az oka hogy nagyon gyengén folyik ki a kávé? blitzwolf cmm2 dupla adagnál van ez a jelenség. 45mp-ig ment a számláló, a kicsinél a gyári 15mp elég neki.
-
fradi81
veterán
Kávézaccot engednétek a mosogatóba? Egy cikk szerint mehet a lefolyóba és még tisztítja is.
-
fradi81
veterán
válasz
attilav2 #6232 üzenetére
Valaki valamelyik topikban írta ezt a fajtát, vettem egyet vész esetére de még nem bontottam ki így nem tudom milyen, de amúgy is mindenkinek más a jó, egy próbát megérhet.
RetepNyaraB Köszi! -
fradi81
veterán
Pár hónapja van fém kapszulám és jól működik, tehát a technika megvan, nem darálok, csak az őrölt kávékat próbálgatom melyik hozza a gyári DG kapszulás szintet, nekem ezek az ihatatlan löttyök is megfelelnek a 3in1-el együtt
-
fradi81
veterán
Ha nem lenne iható nem innám. Aki esetleg tud ajánlani jöhet a link de asszem rossz topikba írtam
-
fradi81
veterán
Hali
Dolce Gusto ristretto(zöld) kapszulás kávéhoz hasonló ízű őrölt kávét vennék, ismer valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest