- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Peetta14 #11395 üzenetére
Másnak mi a véleménye erről? Ez a 20 bar ez komoly? Ha az OLV 20barnál nyit akkor vagy 15-20 barnál fog elkészülni a shot megfelelő idővel, vagy szórakozni alacsonyabb nyomással 10-15 mp kivonatolási idővel (nekem ez a tapasztalatom a BES-el ami 15bar, heteken keresztül állítgattam a szemcseméretet stb... Aztán sikerült -3 barral korrigálnom az OLV-t)
-
válasz
Peetta14 #2822 üzenetére
Nem sértegetni akartalak, bocs
Egyrészt nyilván ízlés kérdése (szerintem az xsmart remekül néz ki, mint egy kis barátságos űrlény a sarokban pisilve), másrészt bizonyítottan jól szerelhető, iható kávét főző ÉS kedvező árú mindenes.
Én most vettem egy prius3-mat. Nekem is jobban tetszene az Alfa ugyanannyi pénzből, de ez sajnos sokkal jobb autó, noha rusnya 🤷iatti@ senkit sem biztattam túlkapásokra
Én is húsz dekásban tartom fagyasztva, mert egyértelműen megtartja így a minőséget (vagy legalábbis nagy részét), míg a szekrényben simán megdöglik egy hét alatt, kinyitva. -
válasz
Peetta14 #2815 üzenetére
A kávé nem arról szól, mi néz ki jobban az asztalon...
Tök jó lesz a Melitta, a legpasszolóbb színben vedd!Polarstar@ uh brother, ez jobban mar, mint a kromofág. Mindennek az alja, mikor két ilyen ótvar cápa összeáll...
Mekker@ babkávét vegyél nyilván ÉS tartsd a fagyasztóban. Hardcore arcok adagonkén fagyasztják; nekem nincs akkora hűtőm.
-
válasz
Peetta14 #2810 üzenetére
Vegyél használt saeco xsmart plus-t (a Philips előtti verziót), ha találsz valahol jó állapotút. Esetleg Pesten Bécsi úti szervízben tudnak segíteni. Annál több pénzt automatára kár költeni...
ServerWorks@ a bellarom az melyik discont is? Nyilván valami oem beszállító. Az etiop sidamo finom fajta, automatában nem fog jól működni, hacsak nem pörkölték szarrá (de nyilván úgy tettek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest