Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
Köszi, akkor az IMS legalább biztosan jó.
Még gondolkodom azon, hogy kipróbálok egy noname-t, lehet megér egy ezrest
#7348 Goert
Én 14 g-ot tettem bele mindig, de lehet elférne benne több is... valószínűleg nem tudok maximálisan tömöríteni, mert fennakad a tamperelő az oldalán, de 15-16g sztem már sok lenne. -
Goert
tag
én is csak pár "leckével" vagyok előrébb nálad, úgyhogy csak ismételni tudom, amit olvastam, tapasztalatom nincs. a lefolyását lehet ellenőrizni, ha nincs feneke a karnak, mert rálátsz a kosár aljára. ugye az elmélet az, hogy minél egyenletesebb és folyamatos sebességgel történő átfolyást szeretnénk elérni. ja, és nem utolsó sorban látványelem, van mit levideózni és feltolni YouTube-ra/Instára. ld. a millió videót a témában.
-
Goert
tag
Szia! Nem a kar a nyomásfokozós, hanem a szűrő(kosár) angolul basket (ld, példa). Vehetsz egy nem nyomásfokozós szűrőt a gyári karhoz, és a fekete műanyag betét nélkül gond nélkül használhatod. Pl: https://www.avxcafe.hu/ims-12-14g-os-delonghi-51mm-szurokosar-338521.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás