- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
köszi!
úgy emlékszem hogy a dedica ec685 nél 14 gramm kb az ami a kosárba elfér de akkor majd megcsinálom a százforintos tesztetRetepNyaraB:rendben, néha mondjuk pont úgy volt a legfinomabb ha "túltöltöttem",
egyébként őrlés közben ha nyomom erősen az őrlő búráját sokkal egyenletesebb eredmény lesz, szebben őröl, sokkal később is folyik át ugyanolyan beállított őrlési finomságon.
ezt nem tudom mi okozza ez csak egy búra..azt nem értem még a kávéfőzővel hogy nyáront tűzforróra melegít, télen meg inkább csak középmelegre.. pedig a konyhában nincs hideg tehát nem hiszem hogy könnyebben hülne meg ha folyamatosan melegit akkor a külső hőfoknak nem kellene meghatároznia hogy milyen meleg az őrlő teteje
mintha fordítottan működne a hőérzékelő vagy én nem tudom de fura...
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Így használod a ChatGPT-t
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mini PC
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest