Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
köszönöm a választ
nem akarom noob-ként kötni az ebet a karóhoz, nem azért kérdeztem és nem is vettem rossz néven a magyarázatot.
amiket nem írtam (mert nem éreztem relevánsnak):
- nagyon kicsi a konyhám, ez egy adottság. alapvetően automata kávéfőzőket néztem (sőt előtte senseo-t is akár, annyira olcsó és kicsi volt, csak aztán tájékozódtam, hogy abból nem kávé jön
), az automatát (Phillips-nek van kismillió egyféle karosszériába csomagolt gépe, ami még tetszik is) azért vetettem el, mert elég sok helyen azt találtam, hogy nem tartósak. én meg nem problémát akarok venni magamnak.
- a lakásom is kicsi és "konvex" (gyakorlatilag nincs olyan pontja, ahonnan ne lehetne látni minden másik pontját). így igen, fontos az is, hogyan néznek ki azok a konyhai gépek, amik permanensen elől vannak.
- aztán ahogy egyre jobban beleástam magam a témába (youtube főleg), nyilván eljutottam a Weber EG-1-ig és beleszerettem...
- de mivel azt nem fogom megvenni (nyilván), tettem egy lépést hátra és megfogalmaztam magamnak, hogy mit is szeretnék: ez pedig kb. az a színvonal, amit a munkahelyemen iszom a whirlpool automata gépből [kép alapján [ez] ], esetleg annál egy hangyányival jobb. (összehasonlításképpen: eddig instant kávét ittam reggelente itthon, nem mint élvezet, hanem mint koffeinforrás, meg hogy valami meleg legyen gyomromban.)
- szóval a fentiek alapján lett a kávégép a dedica (kicsi, elfogadható kompromisszum, van hozzá kit könnyen beszerezhető módon [igaz a gép árának feléért])
- és ehhez keresnék valami hasonló szintű darálót. megnéztem a használt Mazzer-eket, nincs nagy választék és hát nem is apró darabok.áh, még alszom rá egy párat... (közben megjött az értesítő, hogy mehetnék a Graef-ért is)
és addig iszom a halott kavét reggelente
-
Antonious
kezdő
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
+ egy Fiorenzato Evo késsel megspékelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), az automatát (Phillips-nek van kismillió egyféle karosszériába csomagolt gépe, ami még tetszik is) azért vetettem el, mert elég sok helyen azt találtam, hogy nem tartósak. én meg nem problémát akarok venni magamnak.
Mr.Csizmás