Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Na azért lehet szinte púder finomságúra őrölni a mini mill-el is . Simán meg lehet fojtani vele a Gaggia Classic-ot. Az igaz,hogy a darálék szemcse mérete változó lehet , nem annyira homogén ,mint egy jobb gépin ha már megkopik a tengely de egy 10k-s kézi darálóról beszélünk és nem egy Mazzer-t veszünk alapnak. Az csak úgy mellékesen azt sem tudjuk a kérdezőnek mit jelent a "presszóképes" egy kotyogóhoz keresi vagy egy 100k+ os karos géphez.
Én vagy két hónapig ezt használtam a Gaggia-hoz csak aztán belefáradtam a tekergetésbe és jött a Graef helyette. Megvan a mai napig utazósnak egy két személyes Brikkával egyetemben. De youtube tele van videókkal (példa1,példa2,példa3)igenis lehet vele eszpresszózni csak melós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás