Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
skilleeer
üzenetére
Olvasd el a manualt. Nem lehet a nullpontot àllítani? Egyébként két klikk az pici eltérés.
A kinu pl. egy idő után - feltehetően az idióta júzerek miatt - hardveresen nem engedte összezárni a késeket, emiatt mindegyik őrlő más klikk eredményekkel rendelkezik.Mano66@ ez valami kereskedelmi fb oldalra akar mutatni (nem tölt be nálam) és nem a hirdetésre.
-
headhunter86
senior tag
válasz
skilleeer
üzenetére
Enyém tűpontosan 0-nál zár. Csak nem tudom, hogy hány klikkel daráljam a presszót. Az ajánlás szerint valahol 21 és 45 klikk között van. Én ezt belőttem 35 klikkre.
Ma reggeli shotnál 17gx2=34g helyett 45g jött le, szóval arra gondoltam, hogy nekem inkább a finomabb felé kellene mennem. Viszont nem akarok még állítani rajta, inkább a tamperelést próbálom meg erősebben, mert szerintem túlságosan gyengén csináltam. Valamint kicsit savanykásnak érzem még mindig.
Milyen kávéval érdemes próbálkoznom, ha ez számít? Ezek vannak itthon, mindegyik 1 hónap körlüli pörkölés. Másképp kell darálni őket?
[Közepesen világos] [Világos] [Közepesen sötét]
Új hozzászólás Aktív témák
- Exkluzív órák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mini PC
- Reklámblokkolók topikja
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás