- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
donat_sz #11149 üzenetére
A CEC egynaposán voltam. Csak ajnálani tudom. Előtte már egy éve benne voltam a presszóban, meg filterben is, elolvastam Hoffmann könyvét, néztem egy rakat youtube videót, de igazán ott értettem meg, amit korábban láttam, olvastam, mert nagyon jól magyarázott Döníz, és nagyon jók voltak a kóstolások is, tisztázott sok mindent. A nap végén meg van egy jó fél óra latte art, az alapokat megmutatja, segít benne.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
donat_sz #11149 üzenetére
az úgy 2 nap. Még mindig csak a fele.
Sokmindent meg lehet tanulni könyvből, youtube-ról is, de az eszpresszófőzéshez sztem nagyon kell a kóstolás, kérdezés, mutatás... Ott baromi jó lehet egy élő egynapos. (Persze mind baromi jó, csak hát drága...)
Félő, hogy az egynapos "home barista" tanfolyamokon csak átrohannak gyorsan mindenen és nem sok pluszt ad ahooz képest, amit önállóan megtanulhatsz könyvből, youtube-ról.
Aropó, biztos van a topiclakók között, aki elvégzett már valamit. Mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest