Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
1ÉV
KIS 1PC 4500FT
KIS 3PC 6500FT
KIS 5PC 8500FT2ÉV
KIS 1PC 5500FT
KIS 3PC 8000FT
KIS 5PC 12500FT3ÉV
KIS 3PC 15500FTÉrdeklődni kizárólag PRIVÁTBAN!
A licenszek LIMITÁLTAK!Melyik a legjobb vírusirtó progi? Kérdés előtt olvasd el az első hsz.-t! TOPICBA TESSÉK BENÉZI A REFERENCIÁÉRT!
-
szimcsi
senior tag
KIS 7 próbaverzióját használom, az mitől lehet hogy egyes internet oldalakat megtilt hogy rámehessek pedig még valamelyik nap mondjuk még felengedett? Nem warez oldalakról van szó, hanem teljesen átlagos meg akár hivatalos oldalakról.
-
kingdom
csendes tag
Üdv mindenki!
Nekem KIS 6 HUN van ha lejár a licence van mód a hosszabbításra vagy meg kell vásárolni újra az egész progit?
-
Anor
csendes tag
Üdv!
Gondoltam felélesztem a topikot egy kérdéssel. KIS 7.0.0.125 d -t használok és találtam a helyi kapcsolatok tulajdonságainál egy ilyent ''Kaspersky Anti-Virus NDIS Filter'' namármost ha ez be van kapcsolva, és a ''Munkacsoport számítógépeinek megjelenítése''-re kattintok akkor jó ideig semmi, majd azt az üzenetet kapom hogy ''A munkacsoport nem érhető el. Lehet hogy nincs joga a hálózai erőforrás használatához'' bla bla bla... ha kikapcsolom simán működik.
Mi ez az NDIS Filter és hogy lehet beállítani hogy ne okozzon problémát a hálózatelérésben (a kikapcsoláson kívül)?
A válaszokat előre is Köszönöm!!! -
metaldog
senior tag
Hi van egy kis gondom, nekem is kaspersky internet security 6 van fent és eddig mindíg mentek játékok amikor online játszottam és csatlakoztam a serverhez. De most nem játszottam kb 1 hónapja és amikor elindítom a játékot és próbál csatlakozni a serverhez kiírja hogy 4 szer próbálkozott és nemsikerült pedig engedélyezve van minden kimenő és bejövő kommunikáció a játéknál és jogtiszta a játék. Ha kikapcsolom a kasperskyt akkor tud csatlakozni bármely serverhez de ha bevan kapcsolva akor nemtud hiába van minden engedélyezve. Kérdezem én mi lehet a probléma mert régen ment minden úgyanígy a kasperskyvel.
-
tupacamaru
veterán
Tudom hogy ellenőrzi. Van egy kis PII-es letöltőgépem és nincs rajta csak Win 98 SE. Így mikor a nagy gépre áthozom az aznapi adagot, akkor egyuttal leellenőrzi. De nem gondoltam hogy ennyire fogja az adatforgalmat.
moonguru: A teljes átvizsgálást én is 2 napig csináltam.Még jó hogy ha A pause-val megállítod és bezárod, akkor ugyanonnan folytatja.
[Szerkesztve] -
moonguru
őstag
Sziasztok!
A Vista miatt váltottam Comodoról KAS 6.0-ra addig mig ki nem jön a vista változata!
Tapasztalatok:
1.,Stabil tűzfal lenne,ha nem szállna el... (persze lehet hogy csak a katalist miatt)
2. Jó néhány modulját lekellett tiltanom,mert a vindows update se müködött!
3. A viruskeresése kibirhatatlanul lassú!(Nincs rá 2 napom hogy akadozzon tőle a gépem mig leellenöriz 1 Terát!)
4. Lehet hogy nem ő a híbás benne,de tény az hogy az utána telepitett spyware terminátor valós idejű védelme letiltva marad!
Ősszegzés:
Valószinűleg XP alatt kevesebb probléma merül fel vele kapcsolatban és később lehet hogy jobban használható lesz Vista alatt is de igy nem fogom megvenni!
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
tupacamaru #35 üzenetére
átengedted az adat forgalmat?
olyan mintha közben ellenőrizné -
tupacamaru
veterán
Én is KIS-t használok mert Vista van és ez volt a legszimpibb az összes kompatibilis tűzfal közül.
(Ami nem olyan sok)
Két gép van hálóba kötve és azt vettem észre hogy nagyon lecsökken az adatforgalom ha fut KIS.
2000-2200 Kbyte a forgalom ha nem fut, de ha be van kapcsolva akkor lecsökken 800-900 Kbyte-ra.
Ennyire fogná az adatforgalamat?
-
Gyomman
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy a Kaspersky Antivirus (nem a security) 30 napos triálját csak egyszer lehet letölteni egy gépre, vagy egy bizonyos idő után megint le lehet, mert az egyik lekirályabb (csak, mert most Nod32 és AVG-t használok és félek, hogy nme mindent találnak,).
-
attika80
aktív tag
Sziasztok. Van arra lehetoseg, hogy az angol kis-t frissitsem magyarra? Ha valaki tud ebben segiteni akkor please help me. Koszi elore is.
Byez -
HXY
addikt
Szerintem -pár hónapos tapazstalat után- a NIS jobb, és giga rammal már nem terheli a gépet.
-
Chili7
őstag
Köszi mindkettőtöknek. Tehát a KIS a komplett. A Norton Internet Sec.-hez képest hogy állja meg a helyét? Elsősorban biztonság, másodsorban kezelhetőség szempontjából?
Köszi -
Chili7
őstag
Ez a kaspersky, ez antispyware+firewall+virusscan egyben?
[Szerkesztve] -
vati
senior tag
néhány restore után arra jutottam, hogy talán mégse a KIS dobta le a netet, sikerült egy olyan állapotot előidézni, hogy KIS már nincs, net még van.
Egyre inkább úgy tűnik nekem, a Comodo a totális csőd: a telepítése után semmilyen alkalmazás nem éri el a netet többé -saját maga sem-, akkor se ha defaulton hagyok mindent.
Érdekes módon pingelni a lan címeken kívül még a dns szervert is lehet, sőt több más címet a külvilágban, de csak pingelni. Se böngésző, se levelező, se semmi. Illetve a böngészőben a routert elérem, de a külvilágban semmit.
Akkor is ez a helyzet, ha kikapcsolom a ''védelmét'', sőt akkor is, ha lekapcsolom az egész Comodo-t. Nyomtam egy uninstalllt, és lőn újra van net. (legalább rendben lepusztítja magát-azért ezek után nem bíznék meg az uninstalljában se, ghost újratöltés lesz a vége)
-
ttomi
tag
Esetleg használhatjátok a bétát. Stabil xp-n, és vistára is jó.
-
vati
senior tag
nem blokkolta, az látszana a Network Connectionsben.
Szépen ott van a hálókártya + adatai, proprties feljön, kiírja, hogy konnektálva van (naná) csak épp nincs net.
még azt próbálom ki esetleg, mi van ha visszaállítok egyet a Comodo telepítés előttre -remélem, csinált Restore Pointot- és megnézem ott van-e net. Ha igen, a Comodo a sáros.
Ha nem, a KIS. Ha nem nyert, akkor ghost visszatöltés a KIS uninstall előttre, és tovább gondolkodás...
Egyébként nem volt rossz a KIS, csak nagyon vehemensen feketelistázza újabban az aktiváló kulcsokat -
vati
senior tag
Uninstalláltam a címbeli cuccot, a célból hogy Comodo+Avast! párosra átálljak helyette.
A KIS2006 uninstall óta nincs netem.
újraindítások, Network setup wizard nem segített. Látszólag minden rendben, de a Comodo sem tudja magát frissíteni, kiírja, hogy nincsen netelérés.
A netkapcsolatnál próbáltam a Repair-t, már a dns kiszolgálóhoz sem tud kapcsolódni. Kiírja hogy Connected, a routert lehet pingelni, de ennyi.
adsl modem+router+winxpsp2
Ezt most linux alól írom 10 perccel később, ami a bizonyíték hogy csak az XP-ben csesződhetett el valami a KIS 2006 uninstallkor.
Ötlet? Mit próbáljak ki? (azon kívül, hogy System Restore) -
metaldog
senior tag
hello felraktam a kasperskyt és csak annyi a gondom hogy ha dc-zek akkor a hubokra fel tudok menni de keresni nemtudok mi kell beállítani hogy jó legyen minden?
-
lordring
aktív tag
Na, alakul. az előbb távoli eljáráshívás hibával újraindult a gép, ami még anno a SP2 előtt volt népszerű. Nyomok egy full scan-t.
-
lordring
aktív tag
Sziasztok!
Hátha vkinek nagyobb tapasztalata van vele: kb. 2 hónapja használom, eddig tökéletesen működött, de ma reggeltől vmiért blokkol minden netforgalmat (web, mail9, kivéve az MSN-t.
A hálózati csatoló Trusted-re van állítva. Ha leállítom a védelmet, akkor megy minden, ha bekapcsolom, akkor nem. -
Zenty
őstag
Kaspersky sose volt gyors ,de alapos
-
ftc
nagyúr
Igen lassú a scan a system restore végett-ezt a részt nem csipi.
A csomagot meg csak ajállani tudom mert jobb lett az előző verzióhoz képest.Az oroszokban megint nem csalódtam -
CarrGomm
aktív tag
Van vkinek tapasztalata már a végleges verzióról? És tényleg olyan sokáig tart a víruskeresés? De ha jól emlékszem ez már a sima kasp. antivir-nál is így volt. Nekem azt írta, h kb. fél óra van hátra, de ezt írta 2 óra múlva is...
Ja és az antispy része milyen?? -
ttomi
tag
Elkészült a KAV/KIS 6-os verzió.
-
Brada
tag
Ha valakinek kell magyarosítás a progihoz akkor keressetek Msn-n!!!!!!!
[Szerkesztve] -
fps8
senior tag
Na íme egy kis negatívum ami most jutott eszembe! Egy kicsit (inkább nagyon) lassú a ''Full Scan''-része mert nekem már lassan 20-órája csinálja de ez lehet a számgépem miatt is... esetleg mert nem indítottam újra a gépet a töltések miatt de már 93% a végét már csk megvárom... Viszont szerintem MINDENT megvizsgál alaposan és nem hagy ki egy árva sector-t sem a wincsin!!! Szal szerintem havonta ennyi várakozás megéri!
-
fps8
senior tag
Ez idáig mind szép és jó, de azért szeretnék egy kicsit többet hallani a progiról!!! Ki mit tud róla??? Mikorra várható a megjelenés, mennyire lehet biztonságos, és mennyire megbízható???
Amit idáig pozitívumként mondanék az az hogy én a csekély kb 18%-os angol tudásommal is a 70%-át megértem mert eléggé kézenfekvő a progi! Eddig ennyi mert csak 3-napja van meg de igyekszem minnél több infót gyűjteni illetve írni a progiról! -
Zenty
őstag
Olyan nagy újdonság nincs benne ,mert más internet security csomagok is tudják már ezt!
De pozitiv ,hogy végre a kaspersky is csinált egyet! 3 óránként adatbázis frissitis mindenre elég joh lesz!
Egyébként én is megnéztem a progit és az lepet meg ,hogy alig gép igényes mint mondjuk a personal sima változata!
[Szerkesztve] -
duli
tag
Na pont egy ilyesmit kerestem ez teccik
-
fps8
senior tag
Hy skaczok! Nos letöltöttem a fent nevezett progi béta verzióját és eldobom tőle a processzorom...
Vagyis a számgépem az agyát! Szal le vagyok nyűgözve úgy látom ez a progi tényleg tartalmaz MINDENT amit egy security-nek kell
Szerintem ha elkészül és már nem csak B-ta lessz akkor hatalmasat fog szakítani!!! TEssék mindenkinek utánna nézni kötelező! Jó-illetve rossz híreket, tapasztalatokat, infókat szeretnék a programból! Én mondom megnéztem és nem tudok egyenlőre rosszat mondani róla!! LÉGYSZI ÍRJATOK MERT NAGYON ÉRDEKEL KINEK MI A VÉLEMÉNYE RÓLA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest