- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Tudom hogy ellenőrzi. Van egy kis PII-es letöltőgépem és nincs rajta csak Win 98 SE. Így mikor a nagy gépre áthozom az aznapi adagot, akkor egyuttal leellenőrzi. De nem gondoltam hogy ennyire fogja az adatforgalmat.
moonguru: A teljes átvizsgálást én is 2 napig csináltam.Még jó hogy ha A pause-val megállítod és bezárod, akkor ugyanonnan folytatja.
[Szerkesztve] -
vati
senior tag
néhány restore után arra jutottam, hogy talán mégse a KIS dobta le a netet, sikerült egy olyan állapotot előidézni, hogy KIS már nincs, net még van.
Egyre inkább úgy tűnik nekem, a Comodo a totális csőd: a telepítése után semmilyen alkalmazás nem éri el a netet többé -saját maga sem-, akkor se ha defaulton hagyok mindent.
Érdekes módon pingelni a lan címeken kívül még a dns szervert is lehet, sőt több más címet a külvilágban, de csak pingelni. Se böngésző, se levelező, se semmi. Illetve a böngészőben a routert elérem, de a külvilágban semmit.
Akkor is ez a helyzet, ha kikapcsolom a ''védelmét'', sőt akkor is, ha lekapcsolom az egész Comodo-t. Nyomtam egy uninstalllt, és lőn újra van net. (legalább rendben lepusztítja magát-azért ezek után nem bíznék meg az uninstalljában se, ghost újratöltés lesz a vége)
-
vati
senior tag
nem blokkolta, az látszana a Network Connectionsben.
Szépen ott van a hálókártya + adatai, proprties feljön, kiírja, hogy konnektálva van (naná) csak épp nincs net.
még azt próbálom ki esetleg, mi van ha visszaállítok egyet a Comodo telepítés előttre -remélem, csinált Restore Pointot- és megnézem ott van-e net. Ha igen, a Comodo a sáros.
Ha nem, a KIS. Ha nem nyert, akkor ghost visszatöltés a KIS uninstall előttre, és tovább gondolkodás...
Egyébként nem volt rossz a KIS, csak nagyon vehemensen feketelistázza újabban az aktiváló kulcsokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest