Keresés

Aktív témák

• Som@

őstag

válasz L3zl13 #15 üzenetére

''A saját szervízünkben is az első, hogy lezúzzák a gépet. Kivéve, ha külön szólsz, hogy fontosak az adatok.''

Igen? És milyen alapon? Tényleg nem értem... :F
    És erről tájékoztatva vannak az ügyfelek? Szerintem jó magyar szokás szerint nem. (Ne legyen igazam)

Az már más kérdés, hogyha én kiadnám a kezeim közül a gépet (mondjuk egy szervíznek) akkor előtte minden, számomra fontos adatot leszednék róla. Nem csak az adatvesztés miatt, hanem egyéb megfontolásokból is.

• Athanáz99

csendes tag

válasz L3zl13 #15 üzenetére

Mindenkinek köszönöm a hozzászólást. Nem mondtam még a saját tippemet. Csak ötlet. Azért törölte le, mert olasz nyelvű XP volt, olasz klaviaturás gépre olasz telepített XP. Ez zavarta. Ha figyelmeztettek volna előtte, vagy telefonon bármikor, hogy le kell törölni, egy szó panaszom sem lehetne. De nem tették. 15 napig nem volt gépem (a rátett XP-ról) a Total Commander kimutatta, hogy már a gépem leadásnak napján telepitették (!) Utána még 15 napig náluk volt. Ilyen nehéz a floppy-javítás? Mindegy: három napja telepítem vissza, amim megvan lemezen, egy csomó programot meg a net-ről töltöttem le, most azokatis vissza, meg természetesen a magam-lementette összes anyagomat... - van munkám - a munkám helyett... - Nem kérek tőlük semmit, egy vágyam van, hogy soha többé ne kelljen látnom vagy hallanom őket (őt: Ráday u. 49.)
    Most már felejteni akarom. Most már más, az Opera 7.20 érdekel. Nagy cikk van a PCWordben az Operáról.

Aktív témák