- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
stangli
senior tag
-
stangli
senior tag
akkor ha cafetériából fizetek, akkor az munkáltatói befizetésnek számít?
Igen, munkáltatói befizetésnek számít
Egyéni befizetésnek az számít, amit a nettó fizetésedből utalsz egy pénztárba, az már technikai kérdés, hogy bankszámáról, vagy a munkáltatónak adsz egy megbízást, hogy a nettó fizudból vonjon le x összeget és utalja a pénztár fele. Ez után jár a 30%os adókedvezmény.
-
stangli
senior tag
Tudtommal a cafetéria az enyém, tehát én fizetem, vagy nem?!
A cafetéria nem a tied, a munkáltató adja béren felüli juttatásként, kérheted kp-ban is, de ebben az esetben szj-t meg eho-t vonnak belőle...
stangli: valahol csak pl 90%-a ahogy jól olvastam
16 hsz-ben írtam, hogy a ez ep-nak vannak költségeik (nyomtatvány, bér ktg, éstb) ezért vonnak le belőle x%ot ez kb 8-13% közzé esik, a ep-ak közt. de nagyjából ahogy néztem a nagyobb pénztáraknál 90%ot jóváírnak, azaz befizetsz 100ft-ot 90et elkölthetsz.
-
stangli
senior tag
-
stangli
senior tag
itt válogathatsz a pénztárak közt.
-
stangli
senior tag
nézzed meg az Axa-t, Tempot, Otp-t, K&H-t, Patika Ep-t és még van egy pár de ezek a legnagyobbak... amire figyelni kell, az elfogadóhelyek, illetve a költségek, mert az Ep-nak, ahhoz hogy müködni tudjanak a befizetett összegből levonnak egy bizonyos díjat. 8-13%között szokott lenni (Ep függő) ez a díj. figyelj ezekre a dolgokra, és oda menj ami neked szimpatikusabb mind költségben, mind elfogadóhelyek számában.
ha kérdésed van írj emailt, ahonnét hamarabb kapsz választ szvsz ott rugalmasabbak...
bővebb mélyrehatóbb infót az alapszabályaikból, illetve szolgáltatói szabályzatukból kapsz.
-
stangli
senior tag
egészségpénztár pelenkát is elszámolhat, ha van terminál és szerződés is van a bolttal akkor kártyával is vásárolhatsz, ha nincs akkor számlát kérsz az Ep nevére, kártyaszám szerepeljen vagy a neved címed és az Ep elszámolja úgy is...
Akár úgy is, vannak szállodák akikkel van szerződése az Ep-nek, és ott tudsz pl gyógyüdülés, gyógyfürdő jogcímen kiegyenlíthető a számla... de erről ovosi javaslat kell, gondolom házi orvos kiállíja kérésre, minden Epnek van ilyen formanyomtatványa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest