Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sajnos lóvés karrieres tunninggal bíró autószim nincs tervben, pedig az lenne az igazi...
engem is érdekelne
ha bitang szim érdekel viszont, akkor abból van egy pár..
személy szerint a GTP-t tartom a legbrutálabbnak.
itt nagyon korrekt fizika van, nem könnyű játék(!), de ha 60 kört zavarsz le benne, akkor mind a 60 kör teljesen hihető lesz, kiszámítható gumikopással, benzinfogyás szerinti súlypont változással....
Az alap játék a Nascar Racing 2003, sajnos kereskedelmi forgalomban nem kapható, ezért warez a megoldás, én 1 év illegális használat után tudtam meghozatni, és megvenni, tehát ha kell van rá címem.
maga a GTP pedig egy ingyenes mod, amit letöltesz rátelepül, és onnantól azt is használhatod. amig nincs hiv. NR2003, addig a GTP 1.0-ast használhatod csak. (gyak jobb mint az 1.1, mivel licenszjogok miatt kiherélték az 1.0-st)
Bővebben: link
rettenetesen brutális, nagyon jó netkóddal, nagyon korrekt felhaszbarát felépítéssel.
kormány használata kötelező, a setup olyan részletes mélységekig megy mint az átlós súllyozás, és első-hátsó elforgási párok, és a gumi kopás/melegedés mérése a gumi külső-középső-belső pontján.
szimrajongóknak ez a menyország
(setup-hoz, én egy 40oldalas leírást szoktam használni..
pár lövés:
- Bővebben: link
- Bővebben: link
[Szerkesztve] -
törölt tag
itt nem
, itt nem kell levenni a grafikát, ...kivéve ha szaggat persze, mivel a játékban nincs mit számolni.
ez csak ott lényeges, ahol ténylegesen van müködő felfüggesztés, tapadás, meg még ..anyámkínja is
, tehát ami szimulátor kategória.
ott van az, (és ott sem mindegyiknél egyformára fixálva) hogy ha neked kevés képet dob másodpercenként, akkor annyi fizikai számítást végez csak a program ami ezekre kell.
ez változik hogy hová fixálják..
pl:
''- GPL: Fix frame-rate szamitast hasznal, ami sosem kevesebb vagy tobb, es ehez van szinkronizalva a fizika is. Ha jol emlexem 37 fps es kepenkent ket vagy harom fizikai szamitas.
- NR200X: Fix fizikai szamitas (nem emlexem, de azt hiszem fix ~100Hz kornyeke), es emelett az frame-rate dinamikusan valtozhat.
''(Alexease)
..
Van ilyesmi egyébként az NFSU 1-2-ben is, terészetesen ott sem számol fizikát, de képkockához számolták az elgyorsulást pl. ott
''Ha online nyomod és neked 15-20 fps a játék, akkor alig megy a kocsid. Szemben azzal akinél 60 Fps-el megy''
(Carlos) -
törölt tag

én már ezekről le is szoktam
szimben eléggé le van pusztítva a pálya grafikailag, mert ha képkockafüggő a fizika, akkor kell a gyors képváltás, hogy minnél jobb legyen.
Jó példa erre a CRC, ahol nagyon meghatározza a géped ereje, hogy mennyire irányítható a játék.
Igazából nekem semmi, de semmi bajom a játékkal irányíthatóság szempontjából, de ha jól emléxem vannak opciók ahol lehet változtatni a reagálások finomságán.. -
törölt tag
én eléggé be tudok rágni a szvsz rossz AI-ra..

itt egy kis RingTaxi videóm Nordschleife-n 147-esekkel..
ez egy nyers verzió, de nem volt türelmem többet szöszölni vele, a végleges szebb lenne, és belekerül a Schwedenkreuz is, ami most eltolta Flugplatz-ot..
Bővebben: link -
törölt tag
arcok akik beállnak hozzád/melléd pl:
telefonon rádszólnak, hogy jöhetnek-e...te mondod, hogy oks (ha tetszik amit tudnak)
és onnan részt vehettek csapatversenyen is, 2, majd 3-as csapatokban. -
Integra
titán
és van érezhető különbség a verdák irányítása között?
ja és akkor a junik cuccok itt is csak a legalapabb autókra tehetők mind fel?
mi van ha idővel autót váltok és arra szeretném az összes junikot felrakni?
vagy ha megszereztem akkor leszedhetem és felrakhatom másik autóra?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
jaja, nekem is ez a lényeg, ha a tényleg szépek benne vannak, akkor felőlem lehet csak fél tucat optikai kiegészítő is

egész alakul a crx
kár hogy 5zingen meg mugen felnik nincsenek, meg se hijoin, se enkei..
na de mindegy, most oz hidra ment fel, az szép rajta nagyon
de azért az nfsu2-höz képest félelmetesen láma a kanyarodási sebességük és trakciójuk az autóknak, alig reagálnak, viszont ha csúsznak akkor mint valami böszem nagy amerikai ladik
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nekem nincsen kormányom, úgyhogy keyboarddal püfölöm
az nfsu2-höz képest ennek a reakciója olyan mint aki egész éjjel szívott, szörnyű
viszont zenében alaposan elkalapálja....
és hogy van rex, már magában királyság
egér tényleg nem használható a menükben?
pl optikai tuningnál nem tudom forgatni az autót és megállítani valahol hogy megnézzem hogy áll...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Samsung Galaxy S25+ 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer PC - i5 10400F / 16GB DDR4 / GTX 1050 Ti / SSD+HDD / Garancia - Beszámítás!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest