Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
''Reggeli'' UP!
-
-
CactuS
Arcképgyáros
D.u UP!
Jah,és még mindig vadászom a Viperre
Nem tudja valaki,hogy hogy szerezhetek crew-t magamnak,és hogy mi értelme? -
CactuS
Arcképgyáros
Itt minden cuccért meg kell küzdened autókként... No compatible
Rájöttem: Amikor vannak szabadnapok,akkor mindig rendezni kell 1 jó kis sprintet,azt könnyű megnyerni... Mindig az a szint versenyezhet,amilyen szintű az autód /te állitod a szintet/ igy kb 3 verseny alatt el lehet érni a 3as szintet mindenben...
Van különbség... Pl:A Supra az mindig ki akar törni kanyarban,a CRX meg arrával csúszik ki, a subaru-k /még nincs,de láttam/ meg simán lerajtolnak /gondolom a 4x4 miatt/... Pénzt szerezni könnyen lehet,ha majd tudsz futni Pink Slipset /ajánlom: előtte másold ki a save gameedet
/Application data\THQ\.../
Pontositok: Suprával csak gyorsulni /sprint/ tudok értelmesen,mert mindig kipördül
/
[Szerkesztve] -
CactuS
Arcképgyáros
Jajaja...Van level 1,level 2,meg leve 3,amit ha sokat versenyzel 1 autóval,akkor arra(!) meg tudod venni... A prototype alkatrészeket csak a külön erre fentartott versenyeken lehet nyerni (hozzáteszem : 20,000 a beugró 66,000 a nyeremény, plussz eddig én 1x tudtam 40,000ért fogadni,igy most van kb 200,000em, meg pár autóm: s2000,civic,supra,CRX,Golf IV,Integra, asszem ennyi
) -
CactuS
Arcképgyáros
Eheh: Most nyertem 1 aranyos autót... Ha tudtam volna,nem állok ki /mármint,ha tudom azt,hogy level 1es cuccokkal épphogy belefér a 6os levelbe
/ Kicsi átfestés után,hogy emberi szine legyen igy néz ki a drága : Bővebben: link -
CactuS
Arcképgyáros
Itt a CRXem:
Bővebben: link
Itt meg a még nem teljesen kész Integrám:
Bővebben: link -
CactuS
Arcképgyáros
Jaja... 1 Bajom volt eddig vele: Első autóm 1 Hunda CRX volt,ami fullos lett,nyertem pink slipsen vagy 2őt,és vettem 1 Civicet most,illetve előtte 1 Integrát... Istenem,no honda párti vagyok
/na jó meg Golf 2 1.9TDi fan is,de az itt nincs
/ Szal hiába unlockkoltam ki a cuccokat a CRXre,a Civicen,és az Integrán is újra kell kezdenem az unlockkolást... Ez mondjuk szar... Irányitás:Hát ja... Bár van 1 Logitech Formula Force kormányom,de lusta vagyok összeszerelni,hogy azzal milyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez igy nem ugrik be... Hát én még próbálkozom 1 kicsit,aztán várok megint...Már most látom,hogy a Most Wanted se lesz az igazi... A Street Legal racing tuningja kéne az NFS motorjával,nah az már egész jó lenne /és a CRC fizikájával
Sebaj...Még mindig nincs viperem...Nincs a boltban