- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
értem, hogy a which deprecated, de ez nem válasz a problémára.
kiraktam külön változóba, és lecseréltem, bár marhára nem readonly, símán működött a felülírás safariban
Uganúgy nem hívódik meg az onchange esemény, mint eddig
ha olyan kódot olvasok be, amiben nem módosítom a 0-ö párost, lefut ha tab-al kilépek belőle, ha módosulós, nem fut le.ezt hogy?
mindjárt levideózom.itt a video (ami lemaradt, ha copy-paste a 5999561010311 kód akkor is lefut az onchange event)
1-2 mezőket kézzel írtam be, utána mindent vonalkóddal, látható, meg se hívja az eseményt, és nem az a baj, meghívja, de nem találja a terméket
[link] -
biker
nagyúr
szuper, köszi.
Egyszer csináltam olyat, hogy X checkbox pipálás esetén a mellette lévőt is pipálja be, ott mintha a closest megoldás lett volna, de lehet rosszul emlékeztem.
Kikeresem...
ja, nem, az is next ber elem előtti következő checkbox volt, vagyis saját sorában a mellette lévő. -
pckownz
őstag
Koszi, ez a fiddle segitett. Vegul megszuletett a vegeredmeny:
jQuery('#slider-home').on('slid.bs.carousel', function(){
var color = jQuery( '.carousel-indicators li.active' ).children().css( "background-color" );
jQuery("#slider-home").css('background-color', color );
});(#3249) trisztan94
Koszi neked is
Lehet nem a leg elegansabb megoldas, de szenvedve tanul az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest