Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egy ideje már szerkesztgetek (X)HTML kódokat, úgyhogy tudtam, hogy nem valid. Végül nem <li> elem közé raktam. Igazából nem is raktam, csak hivatkoztam rá és a class attribútumot cseréltem az oldallapozónál.
Mivel valamiért ezzel a kóddal
$(this).attr("class");
undefined-t kaptam, ezért a listaelemeket <b>-re cseréltem, így már jól működik.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez már nem fért bele a szerkesztési időbe, de még annyit akartam elmondani, hogy itt a validitásra nem amiatt érdemes figyelni, hogy a fejlesztő elmondhassa, hogy milyen ügyi volt, hogy valid kódot írt, hanem azért, mert a böngészők alapvetően toleránsak az invalid kóddal szemben is, megpróbálják a lehető legtöbb, átlagember számára is értelmezhető infót megjeleníteni a kódból - de invalid kód esetén fokozottan nő a veszélye annak, hogy a különböző böngészők másképp oldják meg ezt a helyzetet, így megjelenítésben és/vagy viselkedésben, majd későbbi módosíthatóságban, DOM-bejárásban előjöhetnek problémák.
Pl. egy invalid HTML-kóddal összerakott lista esetén vagy lehetetlen bejárni a listát a megjelenítés után, vagy kiszámíthatatlan lesz, hogy azt az eredményt kapod-e, amit vártál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Linux felhasználók OFF topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi