- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Peter Kiss #2278 üzenetére
Igazából ha valaki úgy kezdi a mondókát, vagy csak utal rá, hogy "a php típustalan nyelv", akkor ez nagyjából el is mondja, hogy nem sokat ért abból, hogy a php programjai pontosan hogyan is működnek.
-
trisztan94
őstag
válasz
Peter Kiss #2278 üzenetére
"a var nem jelent típustalanságot"
Na akkor ezek szerint ezt rosszul tudtam.. Azért gondoltam, hogy típustalan, mert ugye egy var-ral deklarált változónak lehet bármilyen típusú értéket adni (vagyis hát amire én használtam mindig tudtam, int-et, string-et, char-t)
Gondoltam azért nem típustalan, mert var a típusa, nem? Tehát végülis akkor var típusú változó.. De mondom, ezt tényleg nem tudom, lehet hülyeséget mondok
"xdebug mond valamit?"
Mármint mivel kapcsolatban?
cucka:
Alapból típustalan. Azt tudom, hogy class-ekkel megoldva lehet "rákényszeríteni", hogy csak egy bizonyos típusú értéket kapjon, de alapesetben (tudtommal legalábbis) nem lehet, ergó típustalan. Mondjuk abban igazad van, hogy nem vagyok PHP guru, sosem mentem bele olyan szinten..
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest