- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Peter Kiss #2278 üzenetére
Igazából ha valaki úgy kezdi a mondókát, vagy csak utal rá, hogy "a php típustalan nyelv", akkor ez nagyjából el is mondja, hogy nem sokat ért abból, hogy a php programjai pontosan hogyan is működnek.
-
trisztan94
őstag
válasz
Peter Kiss #2278 üzenetére
"a var nem jelent típustalanságot"
Na akkor ezek szerint ezt rosszul tudtam.. Azért gondoltam, hogy típustalan, mert ugye egy var-ral deklarált változónak lehet bármilyen típusú értéket adni (vagyis hát amire én használtam mindig tudtam, int-et, string-et, char-t)
Gondoltam azért nem típustalan, mert var a típusa, nem? Tehát végülis akkor var típusú változó.. De mondom, ezt tényleg nem tudom, lehet hülyeséget mondok
"xdebug mond valamit?"
Mármint mivel kapcsolatban?
cucka:
Alapból típustalan. Azt tudom, hogy class-ekkel megoldva lehet "rákényszeríteni", hogy csak egy bizonyos típusú értéket kapjon, de alapesetben (tudtommal legalábbis) nem lehet, ergó típustalan. Mondjuk abban igazad van, hogy nem vagyok PHP guru, sosem mentem bele olyan szinten..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest