Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem a jPlayer az egyik legjobb ebből a szempontból, mert nagyon jól dokumentált, és viszonylag könnyű testreszabni, rengeteg metódusa van, publikált eventjei, stb...
Tulajdonképpen annyi alapján, amit írtál, hogy kb. "nem működik, mit tegyek", nem sok értelmeset lehet mondani...
Mivel próbálkoztál, milyen kóddal, include-oltad-e a jQuery-t, a skineket, blablabla....Korábban készítettem egy példát jsFiddle-re a jPlayerrel, most update-eltem a kör alakú lejátszóval, igazából copy-paste a hivatalos oldalról, és működött...
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/NhJpj/
Úgy raktam be ide a kódot, hogy mindenféle szükséges HTML-tag belekerült (<html>, <head> és <body> is benne van, pedig alapból nem kell), így elvileg egy az egyben simán copy-paste-elhető saját fájlba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel próbálkoztál, milyen kóddal, include-oltad-e a jQuery-t, a skineket, blablabla....