Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Randomized
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem jQuery-AJAX-PHP kombinációban, remélem jó helyen járok.
Szóval fejlesztek egy weboldalt, minden okénak tűnt. Windows-on tesztelem XAMPP programcsomaggal, localhost-on szoktam tesztelni. Megpróbáltam havernak megmutatni, hogy tesztelje le a dolgokat, hátha talál benne hibát, de neki nem volt jó egy része (mindjárt írok részleteket is). Szóval megpróbáltam én is, nálam jó volt (megint csak localhoston próbáltam). Utána megpróbáltam én is úgy, hogy beírtam az IP-címemet, azzal nekem sem volt jó.Egy olyan dolgot akartam megcsinálni, hogy például regisztrációkor a script elküldi a form tartalmát egy PHP-nak, ami feldolgozza az adatokat, és értesíti a felhasználót az oldal újratöltése nélkül az eredményről.
Bejelentkezésnél is hasonló a helyzet. Kiírja, hogy sikerült bejelentkezni, de mégsem működik a dolog.$_SESSION-al oldanám meg, ha ez számít.
Tehát ha "localhost" címen próbálkozok, akkor jó, de ha bármilyen IP-címen próbálkozok (pl. 127.0.0.1, 192.168.1.109) akkor a PHP-tól megkapja a választ, a php temp mappájában látszik is, hogy létrehozza a session adatait tároló fájlt, megnyitom és valóban benne vannak, a dolgok, amiknek ott kell lenniük.
Remélem valaki tudja, hogy miért csak akkor működik, ha localhoston nyitom meg az oldalt. Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autószerelők, autószerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest