Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsit off: tobb ceg is ugy adja a 'jutikat' h pl tizezres reszvenycsomagot kapsz, de negy evre elosztva: elso evben pl nem.latsz belole semmit, aztan harom even keresztul negyedevente egyforma reszekben megkapod (az idozites valtozhat cegenkent, egyenenkent stb). termeszetesen ha kilepsz a cegtol, a kesobbre idozitett reszletek mennek a levesbe.
sokan erre hivatkoznak 'arany bilincs'-kent vagy hasonlo nevekkel.
en most pont olyan helyzetben vagyok, hogy mar valtanek, mert nem szeretek itt dolgozni az elmult par ev valtozasai miatt (bovult a ceg oriasi tempoban - esett a minoseg), de pont februarban es majusban harom egymas atfedo csomagom is idoszeru, szoval nem elhanyagolhato bevetel varhato.
viszont a sajat peldambol kiindulva azt latom, hogy korabban jol megbecsult emberek motivacio es lelkesedes nelkul is maradnak egy fontos allasban pont a 'karperec' miatt, de ilyenkor a hasznossaguk mar megkerdojelezheto.
tuti kene legyen valami jobb megoldas is, ami mindket felnek jobb, de mi lehet az?
-
-
válasz
JackFeryll
üzenetére
hehe. vezeto programozokent keresek a szilicium-volgyben most mar $500k-t, de a megelhetesi koltsegek es a gyerekek iskolainak varhato koltsegei miatt igy 52 evesen fel sem merul h nyugdijba tudjak menni...
egyebkent nem banom, eleg rendben vagyok agyilag es szivesen is dolgozom, nem megelhetesi programozo vagyok, hanem azert valasztottam ezt a munkat, mert szeretem.
de abszolut elkepzelhetetlen h most elmegyek nyugdijba es ne fogyjon el a penzem mondjuk 10 ev mulva. -
+1
viszont mi a kollegammal nem vagyunk azok a fajtak, akik reklamozzak magukat, ugy gondoltuk h a munkank magaert beszel. csakhogy minel magasabban vagy szakmailag, annal osszetettebb feladatokat oldasz meg, annal kevesebb hibaval. egyreszt a komplexitasa miatt egyre kevesebben ertik mit csinalsz, a hibak hianya miatt pedig a vizibilitid is pocsek
pl ha van egy absztrakcios reteg, ami alatt optimalizalsz rengeteget, javitod a skalazhatosagot es megoldod h szinte platformfuggetlen legyen az egesz cucc, abbol a legtobben semmit nem vesznek eszre.
mig ezzel szemben egy erre epulo uj ficsor feltuno es lehet unnepelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest