- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Csakénvagyok #853 üzenetére
Nettó 320K + 19K cafeteria + céges teló 29 (lassan 30) évesen mérnök-informatikus diplomával a pénzügyi szektorban multicégnél, informatikai munkával, 7 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött. Persze ez átlagon felüli még itt Budapesten is, de 150-200 nettót kezdőként is meg lehet keresni itt mérnöki melóval (inkább villanymérnök/informatikus).
-
Lortech
addikt
válasz
Csakénvagyok #853 üzenetére
Milyen mérnök és MO-n kint ?
ja más: a jövedelmem én sem írnám be szerződésemben foglaltak miatt, meg amúgyse. Nem beszédtéma ez szerintem nagy nyilvánosság előtt, ha nem megoldható anonim módon. Új nicket regelni nem fogok emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged