Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furious
tag
Az első 2 évben ha megoldható, akkor onsite mindenképpen, főleg ha sok senior jár be, és közös projekten vagytok, illetve segítőkészek. Nekem rengeteget lendített előre a tudásomon és a karrieremen is, amikor bent tudtam lenni.
Covid elején kezdtem a DevOps karrierem, és full HO volt, de ahogy engedték be az embereket az irodába, én úgy mentem is be azonnal.
A HO vagy Onsite-ra nekem az a meglátásom, hogy aki lusta annak mindegy hol dolgozik. Egy online meetingen aki hallgat, az irodában is fog, aki aktívan részt vesz és dolgozik, az otthon is fog.
Annyiban jobb az iroda, hogy nem a reggeli stand up-ra kelnek fel az emberek, hanem órákkal hamarabb, illetve sokkal könnyebben simulékonyabban mennek a probléma megoldások mint chaten.
Mindennek ellenére én a heti 1 iroda híve vagyok, de nálunk cloud infra fejlesztésen ez am bőven elég is. Valamint az sem hátrány, hogy nem kell 1,5 órát reggel és este is vezetni, van idő és energia a családra is.

-
tboy93
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest