Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
Vision
üzenetére
Pedig ez van szerintem. Egy-kèt országban, pl Svájcban, Írországban, Angliában jobb, de többnyire nem olyan nagy a kölönbsèg az itteni IT-s fizukhoz kèpest sem alkalmazotti szinten. Kontraktori szint meg én úgy tapasztaltam, nem sokkal magasabb az alkalmazottinál odakint. De lehet én csináltam rosszul, meg csak LinkdIn-en keresgélek kb. egy éve folyamatosan. Azért csalóka, mert Nyugaton más szakmákban is odaadják ezt, itthon az IT magasan kiugrik. Szóval ott productosként meg más területeken is megkapod ezt, de fejlesztőként sem sokkal több, ha több. Inkább a cégektől függ, melyik hogy fizet. Amelyik jól fizet, az mindenhol jól fizet, kb. minden poziban, de a legtöbb cég nem annyira jó. Simán vannak jobb belföldi alkalmazotti ajánlatok, mint amiket kontraktorként adni akarnak legtöbbször külföldön. Lehet a nagy hireing freeze is okozza ezt, ki tudja, de azért mostanság szerintem nincs kolbàszból a kerítés ott sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest