- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Attól erre még nem normális érvelés ez "A probléma ott kezdődik, hogy nincs összehasonlítási alapod, mivel sohasem jártál egyetemre. A hasznosságát az tudja megítélni, aki elvégezte."
amit te toltál.
Egy nem tudhatod, hogy nem jártam egyetemre és valaminek a hasznosságát nem csak az tudja megmondani, aki átélte. Tudom milyen járni napalin egyetemre? Nem. Ez viszont nem azt jelenti, hogy nem lehetek tisztában az felsőoktatási rendszer előnyeivel/hátrányaival. Főleg mert azóta része vagyok, van elég közvetlen rokon akit átesett rajta, és dolgoztam együtt elég bugyuta barommal akiről nem feltételztem volna pl egy programtervező matematikus végzettséggel fejlesztő, hogy alapvető gondjai voltak a saját nyakatekert logikáján kívüli gondolkozással és problémamegoldássa, 0 csapatmunka és sorolhatnám. Rengeteg negítív példa és ettől még nem mondom azt, hogy hülye aki egyetemre megy... de nehogy már az egy "elit" értelmi szint és logikus gondolkodást, rendszerszemléletet stb adjoj/legyen amit nem lehet elérni csak egyetemmel?Erre amúgy nem reagáltál, kíváncsi vagyok pedig:
""Nálunk a cégnél ahhoz, hogy csapatvezető lehess ez a követelmény:
BSc diplomával: 5 év tapasztalat
MSc-vel: 3 év
diploma nélkül: 9 év"
Itt meg nem tudom mi a bajod? Matek megy? Ez pont egyenló elbírálás, más kérdés, hogy attól még nem igazságos pont a diploma nélkülivel szemben. Mitől lesz jó csapatvezető? +9 év szakmai tapasztalattól és emberi kapcsolattól, vagy MSc + 3 év tapasztalattól?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest