- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
És ami a legnagyobb probléma, hogy emiatt nincs vásárlóerő sem. Tehát öngerjesztő a folyamat. Ha nem fizetnek meg, akkor én sem költekezhetem, így éhen halnak a vállalkozások tőlem. Ha a vállalkozás éhen hal, akkor én is, mert nem kérnek munkát, legfeljebb gombokért. Vagy külföldre dolgozhatom (főállásomban így történik al-al... vállalkozás alkalmazásában, ahol pár ügyes láncszem leveszi a profit javát).
Hihetetlen, hogy mennyire nem likvid némelyik cég, most is várok egy számla kiegyenlítésére, ami már lassan 4 hónapja lenne esedékes, mert azóta nem történt újabb munka. Kb két hónapja derült ki, hogy nem is várható a befejezése. A megbízó csődöt jelentett közben, a közbülső cég pedig egy másik bevételéből ígéri a kifizetésemet. Pedig nem csillagászati pénzről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Éjszakai műszak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest